Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Rojodziejowa 11:08, 17 lut 2023

April napisał(a)

Łączę się w bólu Też to przerabiałam
Wybrałaś coś chociaż?

Pytające spojrzenie...

W sam raz na dzisiejszy Dzień Kota
April 11:19, 17 lut 2023

TAR napisał(a)

Sprawdzilam zamowienia. To moj blad. W jednym sklepie jest pelna nazwa a w drugim tylko handlowa "summer snow". Nie mialam czasu juz sprawdzac, zaaferowana bylam. Ale nie bede narzekac, bo je bardzo lubie. Mialam juz tego summer snow, zarastal mi brzozy. Potrzebuje takiego potwora. Jest opcja, ze dokupie ich wiecej. Zarabiscie kwitna i do przymrozkow. Jesienia w tych moich lasach potrzebuje rozswietlic troche ogrod.

Ja kolejne dwa posadziłam przy wiacie śmietnikowej, niech zarasta. Tam to dopiero ciężkie warunki, nie podlewane, w piachu i między dwoma sosnami. Nawet tam nie chodzę. Emuś wynosi śmieci Na wiosnę tylko rzucę jakieś papu i niech sobie radzi.

Na rozświetlenie lasu namiętnie dokupuję limonkowe rośliny. Hakone All Gold jest u mnie podstawową sadzonką na wszystkich rabatach
April 11:21, 17 lut 2023

Rojodziejowa napisał(a)

Faktycznie, zapomniałam. Wczoraj jeszcze pamiętałam...

To jeszcze takie, jak pańcia wraca z ogrodu i pod plecki bierze termofor, to kotek też czasami skorzysta z takiej cieplutkiej podusi

Makao 11:28, 17 lut 2023

A to dziś dzień kota?
TAR 11:38, 17 lut 2023

Tez mam kilka limonkowych i bialolisciastych: derenie, klony, chce dokupic judaszka jak znajde. na trawy przyjdzie pora pozniej. na poczatek musze zrobic baze i szkielet. Pierwsza rabate to na pewno w wejsciu, w kostce walne, bo tam juz mam na gotowo. A jest calkiem spora 3,5x2,5 metra. Mozna sie pobawic. Mam juz na nia roslinki zadolowane, tylko wybor za duzy
Makao 11:53, 17 lut 2023

TAR napisał(a)
Tez mam kilka limonkowych i bialolisciastych: derenie, klony, chce dokupic judaszka jak znajde. na trawy przyjdzie pora pozniej. na poczatek musze zrobic baze i szkielet. Pierwsza rabate to na pewno w wejsciu, w kostce walne, bo tam juz mam na gotowo. A jest calkiem spora 3,5x2,5 metra. Mozna sie pobawic. Mam juz na nia roslinki zadolowane, tylko wybor za duzy

A Ty zamknęłaś stary wątek?
Masz nowy ogród?
Wiolka5_7 12:03, 17 lut 2023

Aprilku jak myślisz ile sadzonek kupić tej paproci Dryopteris affinis na tą moją rabatę? Ten bok altany ma szerokości 4 m.

Chcę tą paproć,pomiędzy nimi naparstnice a w nogach hakone All gold
TAR 13:22, 17 lut 2023

Makao napisał(a)

A Ty zamknęłaś stary wątek?
Masz nowy ogród?

noo, juz jakis rok temu sprzedalam dom i ogrod i koncze budowac kolejny, za miesiac wprowadzka i pora na nowy ogrod.
Makao 13:24, 17 lut 2023

TAR napisał(a)

noo, juz jakis rok temu sprzedalam dom i ogrod i koncze budowac kolejny, za miesiac wprowadzka i pora na nowy ogrod.

Ooo łał.
Miałaś piękny ogród. Rozwalał mnie przepychem i świeżością. Ciekawa jestem nowego. Czy będzie taki angielski jak tamten czy pójdziesz w nowoczesność. Czekam z niecierpliwością.
anpi 21:57, 17 lut 2023

Rojodziejowa napisał(a)

Mój kot chyba zaimprezował z tej okazji, bo cały dzień się nie pokazał, nawet jeść nie przyszedł