Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Magara 23:46, 20 lut 2023

April napisał(a)

No patrz, a ja gapa zupełnie nie zwróciłam uwagi na termin wysyłki. Ale to bez znaczenia. Powsadzam do doniczek i przetrzymam w pracowni.

Odpisali mi, że wszystko do ustalenia Zamówiłam, zapłaciłam, czekam
TAR 10:44, 21 lut 2023

fajnie macie, zamawiacie roslinki, ja jestem na etapie zamawiania szaf roslinki to raczej przyszly sezon. na szczescie mam co robic i co sadzic, bo troche dobra jest zadołowanego. I od Gałgasi dostałam troche piwoni i chyba kosacce.
Kordina 11:19, 21 lut 2023

Zamawianie szaf jest bardzo bezpieczne, bo ograniczone, w porównaniu z zamawianiem roślin i nasion, te ostatnie nieograniczone niczym, ani zdrowym rozsądkiem, ani areałem, zaraza jakaś, która się panoszy tu na Ogrodowisku odmiana, którą wyselekcjonowała Kasia - lilarose to nasienioholizm ozostałe jeszcze czekają na nazewnictwo i opis.
Przecież mam! Różoholizm, dalioholizm, ciemiernikoholizm (o! tej nawet uległam co nieco) trawoholizm z podgrupami jak rozplenicoholizm i ta o bardzo długiej i skomplikowanej nazwie Hakonechloaholizm
Dorii 16:28, 21 lut 2023

TAR napisał(a)
fajnie macie, zamawiacie roslinki, ja jestem na etapie zamawiania szaf roslinki to raczej przyszly sezon. na szczescie mam co robic i co sadzic, bo troche dobra jest zadołowanego. I od Gałgasi dostałam troche piwoni i chyba kosacce.

U mnie też czekają trzy spore donice z kosaccami dla ciebie :⁠-⁠D
Judith 16:44, 21 lut 2023

April, wpadnij na doradztwo w sprawie rabatki rodzaju Ci bliskiego .
April 18:11, 21 lut 2023

Spróbuję choć to nie jest moja mocna strona
April 18:12, 21 lut 2023

Makao napisał(a)
To ja tym razem donice, które nie miałam gdzie schować poustawiałam na tarasie jak najbliżej drzwi. Stwierdziłam że będą się grzały ciepełkiem domowym bo przecież okna przepuszczają trochę tego ciepła.

Ciekawa jestem czy wszystko ci tak przetrwało.
April 18:15, 21 lut 2023

Mgduska napisał(a)
Aprilku, a ten długosz jak wysoki u Ciebie rośnie? Potrzebuję wysoką paproć, taką, żeby odskoczyła od nerecznic czerwonozawijkowych i już z naprawdę nie wiem, co wybrać. W każdym sklepie jest inny opis.

Jeszcze nie, sadzony dopiero latem zeszłego sezonu. Ale widziałam u Ursy i miał spokojnie metr, a może być i wyższy. Od czerwonozawijkowej na pewno będzie większy.
April 18:16, 21 lut 2023

Magara napisał(a)

Odpisali mi, że wszystko do ustalenia Zamówiłam, zapłaciłam, czekam

Dobra decyzja Będziesz zadowolona
April 18:19, 21 lut 2023

TAR napisał(a)

Zamawianie szaf też może być fajne Ja lubię się meblować
Zdążysz ze wszystkim, spokojnie.