Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Kordina 11:51, 19 kwi 2023

April napisał(a)
Magarku, bo zdjęcia w telefonie, strach publikować

No ale specjalnie żeby Ci humor poprawić mój bajzel w trakcie pracy

No wreszcie, już myślałam, że u Ciebie wszystko samo się robi że tak cudnie zawsze
Dowody, ze nie lubisz żółtego są bardzo przekonywające
Martka 12:02, 19 kwi 2023

April napisał(a)
I na koniec, futro doceniające uroki przyrody

NIEeeee, ja tu zostaję

Doceniam zdjęcia rozgrzebanych zakątków, są wyjątkowo krzepiące Las-nie-las z bajecznym wręcz klimatem podziwiam nieustannie. Dziś jednak zacytowana fotka pobiła wszystkie ujęcia Jak korzystnie pozować - rzut okiem na te zdjęcia i wszystko wiadomo
mrokasia 12:35, 19 kwi 2023

Martka napisał(a)

Dziś jednak zacytowana fotka pobiła wszystkie ujęcia Jak korzystnie pozować - rzut okiem na te zdjęcia i wszystko wiadomo

Tiaaaa, wybrać ładne tło i usiąść tyłem
Martka 12:36, 19 kwi 2023

Brzozowadzie... 14:56, 19 kwi 2023

No świetne te fotki z kotem. I Twoje komplikacje emocjonalne z żółtym W sumie mam podobnie
Cieszę się bardzo, że Ci tak fajnie rośnie to epimedium.
Brzozowadzie... 15:00, 19 kwi 2023

Piękne masz te pissardi, przemyśl, czy nie żal ruszać. Chyba, że rzeczywiście masz je za ciasno posadzone.
Gruszka_na_w... 15:29, 19 kwi 2023

April napisał(a)

Prawda? żółty - no kto by pomyślał
Jeszcze mam żółtą koronę cesarską ale jeszcze nie zasłużyła na fotkę. Jedną bo tylko jedna z trzech zakwitnie, tak jak w zeszłym roku. Szał normalnie

Do żółtego tym Twoim żółtkom to daleko. One ledwie liźnięte żółcią. Bardziej maślane takie.
Leśny ogród zdecydowanie podbija urodę epimediów i bergenii. Na glinie to one osiagają mniej niż połowę swojego uroku. Śliwy też kwitną obficiej. Widać świeże leśne powietrze im służy. Ale i tak uroda kota na tle wszystkiego pobiła wszystkie poprzednie zdjęcia. Wyjątkowo fotogeniczna bestia.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Agatorek 18:55, 19 kwi 2023

U Ciebie bardziej wiosennie, pissardi aż świeci. Ale w lesie masz troszkę cieplej, tak se tłumaczę

Sesja z rudzielcem za..bista ❤️
Roocika 19:46, 19 kwi 2023

Żółty wiosną jest super

A zdjęcia z kotem niesamowite
Helen 21:29, 19 kwi 2023

Kot, super model, skradł całe show