Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 09:01, 20 lut 2024

anuska2507 napisał(a)

Ten oczar jest właśnie takim chciejstwem, z którym trudno mi się rozstać

To się nie rozstawaj, najwyżej częściej użyjesz sekatora
April 09:01, 20 lut 2024

Muszelka napisał(a)
Kotek cudny!

April 09:02, 20 lut 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Ależ ślicznotka Ci się trafiła. Ciemiernik też piękny !

Dzięki Haniu.
Żeby kotek jeszcze dał się głaskać...
April 09:03, 20 lut 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ślicznota z niej

Nie potrafię zaprzeczyć
April 09:07, 20 lut 2024

Magara napisał(a)

Jola, u mnie chudzinki póki co Nożyce krawieckie w łapę i sprawa raz-dwa załatwiona

Kocia piękna Ci się zadomowiła No i ciekawa jestem jakie będą kolory kociąt, które znajdziesz w maju/czerwcu w drewutni
Czy Tygrys No 1 mówi, że będzie kochał jak swoje? A Tygrysica No 2 zapewnia, że będzie dobrą ciocią?

Ja brachytrichy tnę nożycami szpalerowymi. Nawet te największe kępy to max trzy ciapnięcia Ani się obejrzysz jak będą spore kępki.

Kociąt nie zamierzam znajdować. Próbujemy kotę oswoić, żeby odłowić i wysterylizować. Zdaję sobie sprawę że już mało mam na to czasu
Tygrysy póki co zainteresowane nowym towarzystwem a ona się ich nie boi.
April 09:15, 20 lut 2024

olciamanolcia napisał(a)

I bardzo dobrze. ja sie wahałam przy podcinaniu klona polnego-ale ciachnełam tak jak platany.

No właśnie twoje platany mnie natchnęły weną do cięcia
April 09:18, 20 lut 2024

mrokasia napisał(a)
Jolcia, kicia śliczna. Ale nie wygląda na bezdomną. Może to faktycznie sąsiedzka? U nas jeden z kotów je w domu jak ptaszek a wygląda jakby od miski nie odchodził. Na stówę żywi się gdzieś na mieście po sąsiadach .

Dębowe siewki mam i ja - z dębu za płotem. Masakra… choć to promil tego co ma Judith albo Ty…

No nie wygląda na bezdomną bo ciągle coś u nas żre Dbamy od maleńkości. Była latem wielkości dłoni. Ciągle eM podroby dla niej kupuje Ale zdaję sobie sprawę że koty lubią mieć więcej niż jednego człowieka do obsługi
April 09:20, 20 lut 2024

Agatorek napisał(a)
Kurde, dopiero co się obudziłaś z zimy, a masz już więcej zrobione ode mnie . Chyba muszę się wziąć za siebie w końcu

Ciemiernik ma świetny kolor, cudny jest ❤️

A kotek przeuroczy ❤️. Gdybym nie miała czterech potworów, to chętnie bym wzięła jakiegoś kota do siebie.

Aga, u mnie nie ma półśrodków. Wszystko zawsze na maxa

Kota do siebie? Ale co, że na lunch dla twoich potworów?
Jak miałam Goldena to polował na zające... często z powodzeniem
TAR 09:46, 20 lut 2024

u mnie deby tez strasznie smieca, bo jednak jest ich troche za plotem, siewki staram sie na biezaco usuwac, żoledzi nie zbieram, sa w czesci dzikiej, w tym roku raczej jej nie rusze, choc akurat te chcialabym oswoic, tam jest świetna miejscowka wiosna. W pierwszej kolejnosci musze zapelnic rabate po prawej stronie tarasu i dokonczyc te naprzeciwko. a potem sie pomysli nad reszta
Wiolka5_7 10:53, 20 lut 2024

April napisał(a)

Wiola, wiem że Maleństwo jest u ciebie. Podczytywałam w miarę na bieżąco. Gratuluję
Podziwiam że dajesz radę tak ogród ogarnąć. Masz wyjątkowo grzeczne dziecko. Oby później nie nadrobiła

Dziękuję

Daję nie daję,bo mam nie ogarnięte
Ale dopiero luty ,dam radę.
Cieszę się , że eM obciął jesienią żywopłot prawie cały ,bo tej roboty nie lubiłam najbardziej

Tak malutka póki co grzeczna, dużo śpi, nawet całe noce, mało płacze... Oby jej tak zostało