Boziu, przeraziła mnie ilość igieł do ogarnięcia. Zanim człek dojdzie do właściwego sprzątania rabat, to już jest padnięty.
Mój jedyny ciemiernik cuchnący padł był pod zwałami śniegu. Może odbije. Twoje są cudne.
U mnie dzieć dość szybko (kilka miesięcy mając) zaczął przesypiać całą noc (w sensie 7-8 godzin), ale ta noc zaczynała się czasem po 2 w nocy. Za to w dzień albo noszenie na rękach, albo spanie wyłącznie na spacerze, a zasypianie tylko w czasie jazdy po kostce brukowej. Przysiadanie na ławce w parku w czasie spaceru było wykluczone, bo natychmiast sen się kończył i był ryk . Tysiące kroków trzaskałam…
Ja tam rozumiem naszą Magarkę Po prostu te zdjęcia pokazują, że jednak macie jeszcze też nasz- ludzki pierwiastek w sobie a tak, to same Super- Woman Zawsze pełne sił, energii
Też mnie cieszą zatem takie zdjęcia.
Daj proszę znać, jak tam sytuacja z kotem. Wiedziałyście, że te koty trikolor to zawsze dziewczynki są? Ja tam dopiero od niedawna to wiem, odkąd siostrzenica ma taką właśnie słodką Nutkę
Staram się do mają ogarnąć bo potem to już wszystko kwitnie, tyle, że najwyżej krzewuszki, jainy i pęcherznice nie cięte. W zeszłym roku do nich nie dotarłam wcale bo już trzeba się było o ziemię rzucać do plemienia chwastów.
dobrze się kojarzy... skąpa baba musiała podjąć księdza po kolędzie - podała mu jajko, a zgromadzonym ciekawskim krzyknęła "ksiądz nie wołoduch, sam całego jajka nie zji, jak zostawi, to wom dom"