Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 23:00, 01 maj 2025

Marta, Haniu, to wszystko dzięki deszczowi, który był łaskawy tej wiosny. I dzięki sloncu i pięknej pogodzie . Ostatni deszcz padający prawie całą noc rozbuchał rośliny w sposób, jakiego nie pamiętam u siebie . Chłonę to wszystko, bo wiem, że będzie czas, gdy ogród będzie smutny. Nie mam nadziei na brak suszy, to już stały element pogody… Więc zachwycam się póki się da…
LIDKA 23:07, 01 maj 2025

Udało Ci się uchwycić to piękno wiosennej bujności. Zauważam też że masz wyjątkową radość z ogrodowania ❤️
Magara 23:07, 01 maj 2025

Judith, należy Ci się ta soczystość wiosenna jak mało komu

U nas nadal sucho. Do tego wysokie temperatury i kaszubski wiatr. Osuszający wszystko jak leci. Odpaliłam dziś podlewanie na rabaty, nie było wyjścia. I rozpoczynam akcję dosypywania kompostu - drugiej warstwy. Nic lepiej wilgoci moim zdaniem nie zatrzyma.
W prognozach znowu "zero". O kaszubskiej truskawce chyba będzie można tylko pomarzyć
An_na 23:11, 01 maj 2025

Magara napisał(a)
Judith, należy Ci się ta soczystość wiosenna jak mało komu

U nas nadal sucho. Do tego wysokie temperatury i kaszubski wiatr. Osuszający wszystko jak leci. Odpaliłam dziś podlewanie na rabaty, nie było wyjścia. I rozpoczynam akcję dosypywania kompostu - drugiej warstwy. Nic lepiej wilgoci moim zdaniem nie zatrzyma.
W prognozach znowu "zero". O kaszubskiej truskawce chyba będzie można tylko pomarzyć

Nie strasz, kaszubska truskawka jest najlepsza. Nie może jej nie być
An_na 23:12, 01 maj 2025

Judith
pięknie uchwyciłaś zieloną bujność. Podoba mi się Twoja gra światła
Rojodziejowa 23:37, 01 maj 2025

Mnie też wydaje się, że ta wiosna jakby lepsza niż ta choćby rok temu. Ale ja też już inna jestem - mam głód drzew większy
Zwłaszcza po takich obrazkach jak u Ciebie
Kasya 05:03, 02 maj 2025

Judith napisał(a)
Marta, Haniu, to wszystko dzięki deszczowi, który był łaskawy tej wiosny. I dzięki sloncu i pięknej pogodzie . Ostatni deszcz padający prawie całą noc rozbuchał rośliny w sposób, jakiego nie pamiętam u siebie . Chłonę to wszystko, bo wiem, że będzie czas, gdy ogród będzie smutny. Nie mam nadziei na brak suszy, to już stały element pogody… Więc zachwycam się póki się da…

Na dzisiaj w nocy zapoeiadaja burze wiec moze jeszcze nawet ta soczystosc wzrosnie
Wiosna pod tym wzgledem jest super
Wszystko mlode i pelne wigoru
Moje poranki psuje mi tylko temp
No jak tak moze byc ze tylko 3 stopnie ?