Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Roocika 18:44, 25 maj 2025

Pięknie, zieloność trwaj I niech już będzie ciepło, ale nie za ciepło i niech popada ale nie za mocno i najlepiej w nocy, bo w dzień to niech słońce świeci Ale mam koncert życzeń
Wiaan 19:38, 25 maj 2025

Chwilo trwaj same cudowności, a trawnik niesamowity
Judith 20:43, 25 maj 2025

Roocika napisał(a)
Pięknie, zieloność trwaj I niech już będzie ciepło, ale nie za ciepło i niech popada ale nie za mocno i najlepiej w nocy, bo w dzień to niech słońce świeci Ale mam koncert życzeń

Piękne życzenia . Przyłączam się
Gruszka_na_w... 20:45, 25 maj 2025

I pięknie jest.
Powrót z wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka z pewnością budzi radość.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Judith 20:47, 25 maj 2025

Wiaan napisał(a)
Chwilo trwaj same cudowności, a trawnik niesamowity

Wiaan, cmok!
Wszystko wszędzie jest bujne . I w ogrodzie i w okolicy. Pobocza dróg, miastowe rabaty, leśne tereny. Tak mam na jednej z moich tras treningowych
Judith 20:49, 25 maj 2025

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
I pięknie jest.
Powrót z wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka z pewnością budzi radość.

Oj tak, Haniu . Choć miasto kocham i żyć bez niego nie umiem, to miejsca do życia nie zamieniłabym .
LIDKA 20:55, 25 maj 2025

W tym roku ten trawnik faktycznie wyjątkowy. Wszystko masz piękne. Lubie patrzeć na Twój ogród. Masz przecudnie zorganizowaná przestrzeń i fajny juź etap ogrodowania. Patrzę z uznaniem!!!
❤️❤️❤️
Judith 21:06, 25 maj 2025

LIDKA napisał(a)
W tym roku ten trawnik faktycznie wyjątkowy. Wszystko masz piękne. Lubie patrzeć na Twój ogród. Masz przecudnie zorganizowaná przestrzeń i fajny juź etap ogrodowania. Patrzę z uznaniem!!!
❤️❤️❤️

Lidka, ale to miłe jest . Dziękuję .
Też mi się podoba . No i znam kierunek, w którym zmierzam z kolejnymi działaniami .
Gruszka_na_w... 21:32, 25 maj 2025

Ależ cudowne masz te trasy treningowe. Bardzo zazdroszczę. Mnie już nieco nudzi łażenie z kijkami po tych samych polnych dróżkach.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Judith 10:16, 26 maj 2025

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Ależ cudowne masz te trasy treningowe. Bardzo zazdroszczę. Mnie już nieco nudzi łażenie z kijkami po tych samych polnych dróżkach.

To prawda . Wokół lasy i takie w nich drogi, ale mam tez trasy przez okoliczne miejscowości, w których mogę podziwiać ogrody .