Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

mrokasia 17:34, 22 sie 2026

Tiaaaa, ja dzisiaj pucowałam łazienkę, tak generalnie . Została mi do posprzątania szafka pod umywalką…
Do posadzenia mam tylko 3 asterki rozkrzewione ale w kilku miejscach jakieś kanty by się przydało odświeżyć. I mam trochę drobnych przesadzanek. Może jutro.

Ciekawa jestem co kupiłaś i gdzie będziesz sadzić. Zdjęć zakupów nie było!
LIDKA 17:42, 22 sie 2026

Popieram Mrokasie! Nie pochwaliłaś się zakupami a to prawie niewybaczalne.
Judith 23:29, 22 sie 2026

Kasia, Lidka, kupiłam na koło z różami kolejne szałwie okręgowe Purple Rain, pod dąb - tawułę Tor Gold dla towarzystwa jednej, która już tam jest oraz bergenie. Na koło ze żwirkiem - Tor Gold i krzewuszki Picobella Rosa i takąż krzewuszkę jako czwartą z kolei na półkole z ławeczką. I jeszcze funkie do dosadzenia do już rosnących na kole pod sosnami. Na rzeczone koło planuję jeszcze dwie Anabelki, ale ten pomysł wpadł mi do głowy już po wizycie w szkółce, zatem kolejna wizyta konieczna .