Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 21:02, 28 sty 2012

Irenko to Ty mieszkasz prawie w raju. Jak w pobliżu są takie tereny to muszą byc ptaki i to wszelkiego rodzaju.Niedobrze że jest tyle srok bo one niszczą gniazda, wyjadają jaja i pisklęta.A masz w aparacie zoom? Mogłabyś robic zdjecia a my byśmy podziwiały. na razie nie ujawnił się nikt kto miałby w pobliżu takie tereny. To by były zdjęcia. Koło mnie żadnej wody nie ma , tylko sztuczne jeziorko w ogrodzie. Pomyśl o tym.
Milka 21:07, 28 sty 2012

Masz rację - tu jest raj. Apart mam, fotki będą Od kwietnia bedę więcej w domu, więc i zdjęcia bedą.Dużo musiałam fruwać po niebie w różne strony świata, aż mnie to zmęczyło.
Córka ma talent fotograficzny, robiła profesjonalne sesje, więc pomoże. Sama jestem ich ciekawa. Bedą wnuczki, wyhamuję i poznam więcej wokół siebie
Bogdzia 21:20, 28 sty 2012

A to ty i wnuczki masz? ( a ja myslałam że dopiero zaczynasz dorosłe życie). I córkę fotografkę? No to zdjęcia musza byc.Przestajesz fruwac to musisz fruwające nam pokazywac. Super że ktoś taki jest wsród nas.
Milka 21:47, 28 sty 2012

Miłe słowa dla Miłka Tak, mam dwoje wnucząt i bardzo dorosłą dwójkę dzieci
Bogdzia 21:49, 28 sty 2012

irena_milek napisał(a)
Miłe słowa dla Miłka Tak, mam dwoje wnucząt i bardzo dorosłą dwójkę dzieci

To dokładnie tak jak ja.
alinak 23:41, 28 sty 2012

Bogda ty zmień nazwę wątku na ptasi ogród z rododendronami.... u ciebie jak w bajce a ja to chyba nie mam szczęścia , bo co dzień wystawiam do karmika zmielona słoninę z słonecznikiem i co dzień zjedzona . jednak ptaka żadnego nie mogę upolować chyba za bardzo roztrzepana jestem i nie mam cierpliwości czekać aż się pokażą a jak już są to nigdy nie zdążę dolecieć żeby cyknąć .

tak więc odkryłam jeszcze że oprócz że robisz świetne fotki , opowiadasz piękne bajki , to jeszcze jesteś aniołem cierpliwości i spokoju
marzena 00:25, 29 sty 2012

Bożenko, widzę, że powinnaś założyć jakiś wątek poradnikowy dotyczący rh i osobny ornitologiczny... ale serio, o ile tylko masz na tyle nadal cierpliwości, czasu i chęci...
Bogdzia 09:04, 29 sty 2012

alinak napisał(a)
Bogda ty zmień nazwę wątku na ptasi ogród z rododendronami.... u ciebie jak w bajce a ja to chyba nie mam szczęścia , bo co dzień wystawiam do karmika zmielona słoninę z słonecznikiem i co dzień zjedzona . jednak ptaka żadnego nie mogę upolować chyba za bardzo roztrzepana jestem i nie mam cierpliwości czekać aż się pokażą a jak już są to nigdy nie zdążę dolecieć żeby cyknąć .

tak więc odkryłam jeszcze że oprócz że robisz świetne fotki , opowiadasz piękne bajki , to jeszcze jesteś aniołem cierpliwości i spokoju

Ja aniołem spokoju? Raczej nerwowa jestem, ale faktycznie mam cierpliwośc do robienia zdjęc ptakom. Ale żeby anioł - to duza przesada. A tej słoninki nie zjadają przypakiem koty? Wtedy szybko znika i ptaków juz nie zobaczysz. Najlepiej miec karmnik obok okna to się nie zmarznie , duzo zobaczy i zdjecia łatwo zrobic. Pozdrawiam Alinko.
Bogdzia 09:09, 29 sty 2012

marzena napisał(a)
Bożenko, widzę, że powinnaś założyć jakiś wątek poradnikowy dotyczący rh i osobny ornitologiczny... ale serio, o ile tylko masz na tyle nadal cierpliwości, czasu i chęci...

Marzenko wątek o rh prowadzi już Magja i robi to bardzo dobrze.Jeśli chodzi o ptaki to ja własciwie robię zdjęcia tylko w ogrodzie. Wokół nie ma żadnych jezior czy rzek, więc mam bardzo ograniczony przegląd ptaków. To za mało zeby tylko dla ptaków z ogródka robic wątek, a i wielkim znawcą ich tez nie jestem ot tak tyle o ile.
Wieloszka 09:20, 29 sty 2012

Oj skromna jak zawsze