Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Joku 19:43, 29 sty 2012

Bogdziu, dziękuję za próbę rozszyfrowania mojego ptaszka, ale to chyba nie ten. Tym razem ja się poddaję, bo widziałam go z oddali i chyba nie potrafiłabym go rozpoznać . Przepraszam za "zawracanie głowy"
Bogdzia 19:48, 29 sty 2012

Joku napisał(a)
Bogdziu, dziękuję za próbę rozszyfrowania mojego ptaszka, ale to chyba nie ten. Tym razem ja się poddaję, bo widziałam go z oddali i chyba nie potrafiłabym go rozpoznać . Przepraszam za "zawracanie głowy"

Nie zawracałaś głowy.Wiosną przylecą to go rozszyfrujemy.
Milka 20:17, 29 sty 2012

Bogdzia napisał(a)
Irenko,no ciemiernik wprawdzie pięknie kwitnie ,ale na wiosnę trzeba jeszcze poczekac, a najważniejsze przeczekac jeszcze te najgorsze mrozy którymi nas straszą i oby nie były az takie jak zapowiadają, ale ostatnio prognozy sie im sprawdzają niestety. To prawda ,długi się już zrobił mój watek choc jestem tu dopiero trzy miesiace i przeczytac go nie jest łatwo , ale umęczyła bys się dopiero gdybyś przebrnęła przez wątki Danusi i Sebka,bo choc to ciekawa lektura to jednak bardzo obszerna.

a jednak poczytałam w całości: dawno na facebook dałam klik ,, lubię ogrodowisko" i sobie czytłam, a potem do was dołączyłam czytam wątki w całości, do zdjęć wracam
bociek 20:25, 29 sty 2012

irena_milek napisał(a)

Oj dziweczyny, taka skromna to ja nie jestem. Powiem nawet że swoja wartośc znam ,ale i jestem realistką , znam swoje słabe punkty.
Aniu zapraszam serdecznie, żadnego ochrzanu nie będzie bo i za co? Poznasz starszą nieciekawą panią no i może nieco od niej ciekawszy ogród. Bardzo zapraszam.

kto nie zna swojej wartości - jest biedny każdy z nas jest wyjątkowy i niepowtarzalny trochę tak filozoficznie, jak to politoolog...

Ooooo Kolezanka Politolozka W zawodzie??? Bo ja tylko na "papierze"

Bogdziu, u mnie wywiesilam dzwonek z karma, ale ptaki w ogole nie przylatuja... Moze im jeszcze jabluszko przywiesze... Futro nie chce wychodzic, mimo gestego kozucha zimno mu, wiec nie straszy ptaszat
Bogdzia 20:25, 29 sty 2012

Dzis pani kosowa bawiła się ze mna w chowanego.Pokazuję tylko kawałek tej zabawy.

A druga pani kosowa obserwowała nas z rododendrona.

Milka 20:28, 29 sty 2012

ale miła zabawa ćwiczy oko
Bogdzia 20:28, 29 sty 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko,no ciemiernik wprawdzie pięknie kwitnie ,ale na wiosnę trzeba jeszcze poczekac, a najważniejsze przeczekac jeszcze te najgorsze mrozy którymi nas straszą i oby nie były az takie jak zapowiadają, ale ostatnio prognozy sie im sprawdzają niestety. To prawda ,długi się już zrobił mój watek choc jestem tu dopiero trzy miesiace i przeczytac go nie jest łatwo , ale umęczyła bys się dopiero gdybyś przebrnęła przez wątki Danusi i Sebka,bo choc to ciekawa lektura to jednak bardzo obszerna.

a jednak poczytałam w całości: dawno na facebook dałam klik ,, lubię ogrodowisko" i sobie czytłam, a potem do was dołączyłam czytam wątki w całości, do zdjęć wracam

To miałaś ciekawą i długą lekturę.Najważniejsze jak się z przyjemnością czyta a w dodatku oglada piękne zdjęcia.
Bogdzia 20:30, 29 sty 2012

irena_milek napisał(a)
ale miła zabawa ćwiczy oko

Czasem i ptaki człowieka rozśmieszą.
Milka 20:32, 29 sty 2012

oj tak, poza nami są inni, czyt, stworzenia, które maja poczucie humoru
Martek 20:33, 29 sty 2012

Bogdziu,a skąd pewność,że to dziewczyny po klatce piersiowej w ciapki ?