Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 12:54, 11 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Zamiast opowiadac mogła bys Aniu pokazac te zdjęcia z walki, przecież to bardzo ciekawe.Co do zdjęc seryjnych masz rację jest jak w starym kinie.

Własnie wzięłam sięza segregowanie Ale tu zagadam, tam siewtrące, tam zapytam.....i nie mam czasu..... teraz mocze storczyki, bo już 3 tygodnie o nich zapomniałam i od razu umyję okno przynajmniej od środka Będą lepsze foty.... Ale wstawięnapewno te lepsze..i też zauważyłam, że lubią siedzić na jednej nóżce....
Bogdzia 12:59, 11 lut 2012

asc napisał(a)

Zamiast opowiadac mogła bys Aniu pokazac te zdjęcia z walki, przecież to bardzo ciekawe.Co do zdjęc seryjnych masz rację jest jak w starym kinie.

Własnie wzięłam sięza segregowanie Ale tu zagadam, tam siewtrące, tam zapytam.....i nie mam czasu..... teraz mocze storczyki, bo już 3 tygodnie o nich zapomniałam i od razu umyję okno przynajmniej od środka Będą lepsze foty.... Ale wstawięnapewno te lepsze..i też zauważyłam, że lubią siedzić na jednej nóżce....

Trzy tygodnie to chyba troche za dużo je przetrzymałas ale sie nie dziwię bo jak coś tak rzadko się robi to mozna zapomniec. Aniu poczekam cierpliwie na zdjęcia a Ty zrób co masz do zrobienia. Pozdrawiam.
Mala_Mi 13:37, 11 lut 2012

Wstawiłam kilka ptaszków, a raczej ptaszysk..... popatrz czy dobrze oznaczyliśmy gatunki? Na pelargoniach dostałam oczopląsu i spadam do robty..nim znów czegoś nie zamówię bez zastanowienia..... i takie piękne datury tam były
Martek 13:48, 11 lut 2012

Jak zwykle ciekawe ostre sceny w galerii
Eve 13:50, 11 lut 2012

Aniu a gdzie to oglądałaś? Daj link, wiesz trzeba oczy czymś nacieszyć Może coś zamówię to depresja zimowa minie..
Bogdzia 13:59, 11 lut 2012

Eve napisał(a)
Aniu a gdzie to oglądałaś? Daj link, wiesz trzeba oczy czymś nacieszyć Może coś zamówię to depresja zimowa minie..

Proszę bardzo

http://www.google.pl/#hl=pl&cp=8&gs_id=n&xhr=t&q=www.fuchsiahybrida.pl&pf=p&sclient=psy-ab&rlz=1W1ADFA_plPL421&source=hp&pbx=1&oq=www.fuch&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=f45618abc122f1e1&biw=1024&bih=540
Bogdzia 14:01, 11 lut 2012

asc napisał(a)
Wstawiłam kilka ptaszków, a raczej ptaszysk..... popatrz czy dobrze oznaczyliśmy gatunki? Na pelargoniach dostałam oczopląsu i spadam do robty..nim znów czegoś nie zamówię bez zastanowienia..... i takie piękne datury tam były

Byłam , fajne zdjecia, oznaczyłaś bezbłędnie.Zostawilam Ci nowe zadanie do wykonania.
Bogdzia 14:08, 11 lut 2012

Martek napisał(a)
Jak zwykle ciekawe ostre sceny w galerii

No staram sie nie zostac w tyle za Tobą, te bazanty, wróbelki , dziecioły i to coś jeszcze nie rozpoznane. Ja też nie umie rozpoznac bo na tym zdjeciu nie widac wcale tego żółtego, cały jest szary.
Eve 14:17, 11 lut 2012

Dzięki Bogdziu Właśnie przed chwilą to znalazłam, tzn. wujek google mi znalazł

Znalazłam i przepadłam, rany jakie tam cudeńka......
Bogdzia 14:23, 11 lut 2012

Eve napisał(a)
Dzięki Bogdziu Właśnie przed chwilą to znalazłam, tzn. wujek google mi znalazł

Znalazłam i przepadłam, rany jakie tam cudeńka......

Cieszę się że Ci sie podoba. Tylko uważaj na kasę.