Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 08:29, 13 lut 2012

asc napisał(a)
Zaglądać będę cały czas Tego sobie nie odmówię, tylko z pisaniem się ograniczę
I nie ma to jak dobre towarzystwo do kawki...
Ja mam bardzo niskie ciśnienie....... średnia z nas by była niezła

Szkoda że takiej sredniej nie można wyciągac. A po babcinemu spytam: czy to sama kawka na śniadanko czy jakieś kanapeczki też bedą ?bo babcie wiedza najlepiej że sama kawka to za mało.
Mala_Mi 08:56, 13 lut 2012

Najpierw kawka na obudzenie...... sama kawka....czarna Jak się obudzę to kawka i kanapeczki..właśnie zjadłam Potem moge nie jeść cały dzień..ale śniadanie muszę zawsze ...
M zaobserwował przyczajonego w krzakach jastrzębia..... zamiast śniadania, bo on jada bardzo późno .... uparty jest i nie da się mu wytłumaczyć, że śniadanie to podstawa.
Najpierw kawa dla mnie, potem spacer z psem, nakarmić ptaszki i nakarmić psa..... potem popracuje i dopiero coś jje.... Czasem dopiero wieczorem
popcorn 08:59, 13 lut 2012

Ja też bym Ci uśredniła ciśnienie Zwykle mam tak niskie że się astanawiam czy jeszcze żyję
Za to mierzone u lekarza - wzorcowe, rośnie bo się boję/stresuję zwykle

pozdrawiam serdecznie i idę zrobić sobie herbatkę i śniadanko
jotka 09:17, 13 lut 2012

Dołączam do Waszej grupy z innym przypadkiem - mam ciśnienie skaczące Ale jakoś dziwnie się składa, że jak bywam na Ogrodowisku to czuje sie wspaniale. Zapewne to wpływ pieknym ogrodów, ale przede wszystkich serdecznych, miłych ludzi, którzy znaleźli tu swoje miejsce.

Byłam w sobotę na swojej działeczce przycinać drzewa (bo mróz troche zelżał) i najpierw tak jak Wy myślałam o spustoszeniach zimowych. Później postanowiłam zaufać mądrości przyrody, a jak nie będzie po mojej myśli to widocznie tak miało być " po coś"
Skoro i tak nie możemy temu zaradzić to nie martwmy się, tylko dbajmy o zdrowie i siły bo wiosna czeka nas sporo pracy a i zapewne radości

kawe też wypiłam w Waszym towarzystwie
pozdrawiam
Bogdzia 10:23, 13 lut 2012

popcarol napisał(a)
Ja też bym Ci uśredniła ciśnienie Zwykle mam tak niskie że się astanawiam czy jeszcze żyję
Za to mierzone u lekarza - wzorcowe, rośnie bo się boję/stresuję zwykle

pozdrawiam serdecznie i idę zrobić sobie herbatkę i śniadanko

Jak byłam młoda tez miałam bardzo niskie cisnienie takie ze wogóle nie dawało się zmierzyc. Mierzyli mi na jednej rece, potem na drugiej po dwa razy i rezygnowali. Teraz odwrotny problem.Ale lepiej o chorobach nie rozmawiac choc czasem sie wyrwie.Pozdrawiam Karolinko.
Bogdzia 10:29, 13 lut 2012

jotka napisał(a)
Dołączam do Waszej grupy z innym przypadkiem - mam ciśnienie skaczące Ale jakoś dziwnie się składa, że jak bywam na Ogrodowisku to czuje sie wspaniale. Zapewne to wpływ pieknym ogrodów, ale przede wszystkich serdecznych, miłych ludzi, którzy znaleźli tu swoje miejsce.

Byłam w sobotę na swojej działeczce przycinać drzewa (bo mróz troche zelżał) i najpierw tak jak Wy myślałam o spustoszeniach zimowych. Później postanowiłam zaufać mądrości przyrody, a jak nie będzie po mojej myśli to widocznie tak miało być " po coś"
Skoro i tak nie możemy temu zaradzić to nie martwmy się, tylko dbajmy o zdrowie i siły bo wiosna czeka nas sporo pracy a i zapewne radości

kawe też wypiłam w Waszym towarzystwie
pozdrawiam

Fajnie Jolu że Ci kawka smakuje w naszym towarzystwie i to najważniejsze a o problemach nie ma co rozmawiac bo wtedy wydają się jeszcze wieksze.Pozdrów miasto mojego najwcześniejszego dzieciństwa.
Bogdzia 10:32, 13 lut 2012

asc napisał(a)
Najpierw kawka na obudzenie...... sama kawka....czarna Jak się obudzę to kawka i kanapeczki..właśnie zjadłam Potem moge nie jeść cały dzień..ale śniadanie muszę zawsze ...
M zaobserwował przyczajonego w krzakach jastrzębia..... zamiast śniadania, bo on jada bardzo późno .... uparty jest i nie da się mu wytłumaczyć, że śniadanie to podstawa.
Najpierw kawa dla mnie, potem spacer z psem, nakarmić ptaszki i nakarmić psa..... potem popracuje i dopiero coś jje.... Czasem dopiero wieczorem

Nawet nie wiesz jak mi miło że zawsze mogę liczyc na Twoją obecnośc i ,,gadatliwośc ".Super że jesteś na Ogrodowisku.
anula_wn 14:33, 13 lut 2012

no proszę jak sobie pokawkowałyście sobie wczoraj drogie Panie
w miłym towarzystwie zawsze jest miło zacząc dzień - ja podobnie jak Ania, najpierw kawka !

a co do ogrodu to trzeba poczekac, martwienie się nic nie da (wiem, ze łatwo się mówi), mróz odpuszcza, roślinki się odbiją i będzie pięknie!
Bogdziu, głowa do góry niepotrzebnie się martwisz !
Mala_Mi 16:52, 13 lut 2012

Jestem, jestem....... co prawda na króciutko, ale jestem
Wszystkie rh w Rzeszowie i oklicach wglądaja jak twoje i moje .... może wszystkie nie padną, tylko tak sobie pozwijały listki....ja też sie zwijałam tak mi zimno bylo
Pojechałam bez pieniędzy, bez dokumentów...... na najpilniejsze pożyczałam od znajomych, by już nie gonic do chałupy. Wszystko przez ogrodowisko
Milka 16:56, 13 lut 2012

Dzień dobry Bogdziu pewnie cała happy po wizycie maluchów

A Ania jak słyszę ma same przygody przez Ogrodowisko