Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

aldonaz 23:09, 13 mar 2012

Witaj Bożenko, na szczęście dzień się jeszcze nie skończył, więc zdążyłam z życzeniami. Zaskarbiłaś sobie sympatię wszystkich forumowiczów stąd tyle miłych słów i życzeń - będziesz chyba żyła ponad sto lat. Czy kiedykolwiek dostałaś tyle kwiatów?
Ja również życzę Ci wszystkiego, co najlepsze - zdrowia i sił, abyś jak najdłużej mogła robić i cieszyć się tym, co lubisz oraz spokoju i radości wokół.
Spotkanie z Anią na najwyższym szczeblu bardzo udane, zdążyłaś już ją chyba lepiej poznać niż ja. Pozdrawiam

barbara_kraj... 23:30, 13 mar 2012

Wiersz Twój, Bożenko, podziwiam
Hani także
marzena 23:44, 13 mar 2012

Bożenko, jeszcze zdążę ?
pachnący kwiat jaśminowca dla Ciebie z życzeniami najlepszymi... i niech się spełnią

Mala_Mi 00:03, 14 mar 2012

Dobranoc MIło bedzie mi sie dziś spało..... To był sympatyczny wieczór
Ewa 06:14, 14 mar 2012

Wszystkiego najlepszego

Bogdzia 08:39, 14 mar 2012

aldonaz napisał(a)
Witaj Bożenko, na szczęście dzień się jeszcze nie skończył, więc zdążyłam z życzeniami. Zaskarbiłaś sobie sympatię wszystkich forumowiczów stąd tyle miłych słów i życzeń - będziesz chyba żyła ponad sto lat. Czy kiedykolwiek dostałaś tyle kwiatów?
Ja również życzę Ci wszystkiego, co najlepsze - zdrowia i sił, abyś jak najdłużej mogła robić i cieszyć się tym, co lubisz oraz spokoju i radości wokół.
Spotkanie z Anią na najwyższym szczeblu bardzo udane, zdążyłaś już ją chyba lepiej poznać niż ja. Pozdrawiam

Aldonko - bardzo dziekuję.Sto lat może i by się przydało jednak pod warunkiem że w dobrym zdrowiu.
Zdjęcie z Waszego spotkania obejrzałam i dokładnie czytm wszystko co obydwie piszecie i z Anią rozmawiałam. Myślę że było miło się spotkac i że takich spotkań bedzie więcej. Obydwie jesteście przemiłe i sympatyczne dziewczyny, do tego jeszcze ładne.Teraz Ania ma przyjechac do mnie jeszcze w tym miesiacu.Dzięki za piekne rh.
Bogdzia 08:40, 14 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Wiersz Twój, Bożenko, podziwiam
Hani także

Basiu to tak na rozweselenie było bo ze mnie kiepski wierszoklet.
Bogdzia 08:43, 14 mar 2012

marzena napisał(a)
Bożenko, jeszcze zdążę ?
pachnący kwiat jaśminowca dla Ciebie z życzeniami najlepszymi... i niech się spełnią

Marzenko bardzo dziekuję. Coś w tym jest że nawet jak sie patrzy na zdjecie jaśminu to czuje się jego zapach.A zdjęcie pierwsza klasa.
Bogdzia 08:45, 14 mar 2012

Ewa napisał(a)
Wszystkiego najlepszego

Ewo bardzo dziękuję za te rozweselające kwiatki, w sam raz na taką ponurą pogodę jaka jest teraz ale ja z niej jestem zadowolona.Za zyczenia również dzięki.
Bogdzia 08:47, 14 mar 2012

asc napisał(a)
Dobranoc MIło bedzie mi sie dziś spało..... To był sympatyczny wieczór

Widzę że nie poszłaś od razu spac i jeszcze troche posiedziałaś. Za to ja Cię witam dziś z rana . Miłego dnia Aniu.