Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

agata19762 21:19, 22 mar 2012

witam
ogród jest CUDOWNY!!!
taki dopieszczony w każdym calu
miłego wieczorku...
Bogdzia 21:20, 22 mar 2012

Celina napisał(a)
Bogdziu u Ciebie to się dzieje! jak nie ciacho to fauna a jak nie fauna to flora! jak tu nadążyć , jak człek nie młody a nie chce zostać w tyle?

Celinko ja też juz zaawansowana w lata jestem. Zadyszki dostaję jak biegam po watkach a teraz jeszcze i po ogrodzie w realu, ale nie będę narzekac. Nie jest źle . Pewnie za parę lat będzie gorzej to wtedy ponarzekam.
Bogdzia 21:22, 22 mar 2012

agata19762 napisał(a)
witam
ogród jest CUDOWNY!!!
taki dopieszczony w każdym calu
miłego wieczorku...

Witaj Agatko . Widze że jesteś nowa. Dzięki za miłe słowa. A czy Ty masz swój wątek lub zamierzasz załozyc? , Bo my tu dosc ciekawi jesteśmy i do wszystkich ogródków zaglądamy. Pozdrawiam Cie serdecznie.
monteverde 21:35, 22 mar 2012

Bogdzia wiosna u Ciebie" pełna gębą" piękne kwiatki
Bogdzia 21:58, 22 mar 2012

monteverde napisał(a)
Bogdzia wiosna u Ciebie" pełna gębą" piękne kwiatki

No w końcu zakwitły bo dotad nic nie było. Teraz już sezon zaczęty.
an_tre 22:06, 22 mar 2012

Bożenko widać, na fotkach, ze wiosna nie gniewa się na Ciebie i obdarza pięknymi kwiatuchami, robi się coraz piękniej i kolorowo u Ciebie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
aldonaz 22:12, 22 mar 2012

Na wiosnę wszystkie ogrody są do siebie podobne. Cieszymy się nawet najmniejszym kwiatuszkiem. Pszylaszczka prześliczna, ja nie mogę się jej dochować.
Richie 22:15, 22 mar 2012

Bożenko,widzę że spóżniona wiosna u Ciebie nadrabia zaległości i urzeka pięknem
Mala_Mi 22:24, 22 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

No to teraz będzie z górki...... ja jak widzę pierwsze krokusy...to już się cieszę, że idzie ku lepszemu

Wcale nie narzekam, że mam za duży ogródek...... nie narzekam, że nie mam keidy tego zrobić....robie tyle ile moge...... w naturze wszystko rośnie i daje sobie radę..wiec w moj naturze też sobie da radę..... Tylko problem, bo zamówiłam dużo roślin i musze przygotwać im lokum A na to już mi braknei czasu....

Posadzisz bo nie będziesz miała innego wyjścia. Już kopcie dołki to łatwiej pójdzie.

W mojej glinie dołek to niewystarczy...... musze podniesć teren, pozbyć się trawnika na nowej rabacie..nawieźć ziemi na górke..... pomieszac spód z piaskiem..... i przesadzić to co rośnie bokami, bo jest do niczego..... ale gdzie ???? A górkę to najlepiej zrobic z ziemi któą wygrzebię pod ciurkadełko... a w miejscu ciurkadełka duzo do przesadzenia i rozwalneia.... a M lezy od 2 dni pod autami i je naprawia, bo co sie nie rozibło, to się popsuło..... prawo serii.........
Nie tak prosto i nie tak szybko..... rh w doniczkach.. .postoją Więc nie będzei tak żle...... najpierw musze przgotować to co bedzie bez doniczek ... i przesadzić trawy.....a tam gdzie trawy to ........
U mnie taki bałagan co roku, bo koncepcje zmieniam co roku
I u Ciebie gadam o sobie..... wybacz....ale ja u Ciebie czuję się jak w domu
Bogdzia 22:24, 22 mar 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko widać, na fotkach, ze wiosna nie gniewa się na Ciebie i obdarza pięknymi kwiatuchami, robi się coraz piękniej i kolorowo u Ciebie

Tak w końcu się zdecydowała i do mnie zawitac i od razu jest fajniej.