Bożenko. chyaba każdy na Ogrodowisku przyzna Ani racje, że Twoj ogród nadaje się do TV. Jest bajeczny!!!!!!!! Moze Danusia coś szepnie Mai na uszko
Andziulka biorę to za dobry żart.Powiem Ci ze lubię jak mam ogród dla siebie i niespecjalnie lubie się nim dzielic. Siostra chciała mi tu przywieżc swoje koleżanki i sie nie zgodziłam. Dla przemiłych ludzi z Ogrodowiska robie absolutny wyjatek.
Domyślam się,że wrażeń nie brakuje Aniu,a Gospodarze bardzo mili Wyczuli "wredotę";)))))
Żartuję i czekam na relację .Sama zmykam deszczowo,ale w domu moc pracy
Marta ja bym nawet w żartach nie uzywała takich słów ale masz wybaczone bo Cię tu nie było i najlepiej zrobisz jesli też przyjedziesz. Sama zobaczysz jaka jest z Ani wesoła i sympatyczna dziewczyna.
Nie da się ukryć Bogdziu,że mnie nie było.Relacja dawno wrzucona,a ja na nią czekałam zamiast się cofnąć ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bystrość wody w klozecie ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Okno,właściwie witrynę pokazałam M.Widok masz przepiękny,nie pierwszy raz oglądam,ale dopiero jak siadłyście obie to widać jego rozmiaryWspaniały,żywy obraz
Ale z Was Papugi ))))))))))))))))))))))))))))))
Ania tak opisała ciasteczko,że czuję się jakbym go zjadła
Bogdziu może zdarzy się nam spotkać Tobie,Annie i mnie,życie pokażeDziękuję za zaproszenie
Ptaki jak zwykle fantastyczne,jak ty niektóre maleństwa odróżniasz od drugiego to ja nie wiem...?Jestem pełna podziwu.Jeszcze rudzi to wiadomo,ale takie dwa masz tak podobne,a jednak imiona różne
Wracając do relacji z wizyty,pięknie cały rok, uwiłaś sobie rajskie gniazdeczko nie ma co ,dziękuję ,że otworzyłaś swój barwny świat również dla mnie
Ale miłych słów się naczytałam . Bardzo za nie dziękuje. Zawsze człowiekowi przyjemniej jak takie miłe słowa czyta. Myslę że się niedługo spotkamy i lepiej poznamy i będzie cudnie.
Bozenko, jesteś bardzo skromną osóbką Ja też nie przepadam za mediami, wiec mam pomysł Niech ktoś z gości Ogrodowiskowych weżmie kamerę i nagra fimik ze spotkania w Twoim ogrodzie. Wtedy wszyscy na Ogrodowisku obejrzymy tak jak w TV
Bozenko, jesteś bardzo skromną osóbką Ja też nie przepadam za mediami, wiec mam pomysł Niech ktoś z gości Ogrodowiskowych weżmie kamerę i nagra fimik ze spotkania w Twoim ogrodzie. Wtedy wszyscy na Ogrodowisku obejrzymy tak jak w TV