Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Milka 20:40, 02 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

[.A w święta będą tylko wnuki z rodzicami to prawie jak w zwykłą niedzielę dwie zupy, trzy mięsa , minimum dwie jarzynki do drugiego no i ciasta . Czyli zwyczajnie.Z okazji świąt też tak będzie bo i tak nic innego nie zjedzą. Kolacje czasem jedzą ,czasem już u siebie. A drugi dzień świąt będziemy sami .

Nie sami, nie sami...poświętujemy na Ogrodowisku
My tez nie palnujemy wielkich zrywów..rodzina daleko, więc we własnym sosie........ Święta takie krótkie.... a przed świetami takie zimno.... Bedzie czas na popykanie w komputer.... może sieociepli i bedzie mozna jakie fotki kwiatków wstawić.
Mamy ju z nowy koncept na ciurkadełko.....dopasowany do teg oco mamy.....tylko M jeszcze mysli jak wykonać te moje durnoty z moeje wyobraźni przeniesć do zycia. Pozdrawiam i uciekam do papierków..... Oczywiscie jeszcze swój wątek odwiedzę

Aniu z Tobą i nie tylko ale z Toba szczególnie czuję się jak rodzina, więc poswietujemy na ogrodowisku- to jasne.U mnie trochę się zmieniło bo okazało się że w tym roku pierwszy dzień świąt oddaję drugiej babaci moich wnuków. U mnie bedą w drugi dzień.
Co do ciurkadełka ciekawosc mnie zżera, może chociaz jakiś rysuneczek, cokolwiek byś napisała czy narysowała.

no i proszę, w święta nikt nie będzie czuł się samotny i ja też Aniu jestem ciekawa, uchyl rąbka tajemnicy
Bogdzia 20:42, 02 kwi 2012

andziulka napisał(a)
Bożenko. chyaba każdy na Ogrodowisku przyzna Ani racje, że Twoj ogród nadaje się do TV. Jest bajeczny!!!!!!!! Moze Danusia coś szepnie Mai na uszko

Andziulka biorę to za dobry żart.Powiem Ci ze lubię jak mam ogród dla siebie i niespecjalnie lubie się nim dzielic. Siostra chciała mi tu przywieżc swoje koleżanki i sie nie zgodziłam. Dla przemiłych ludzi z Ogrodowiska robie absolutny wyjatek.
Milka 20:42, 02 kwi 2012

P.s. Ja czekam kiedy rododendronowy ogród pokażą w TV, ach.....
Bogdzia 20:46, 02 kwi 2012

Martek napisał(a)

Domyślam się,że wrażeń nie brakuje Aniu,a Gospodarze bardzo mili Wyczuli "wredotę";)))))
Żartuję i czekam na relację .Sama zmykam deszczowo,ale w domu moc pracy

Marta ja bym nawet w żartach nie uzywała takich słów ale masz wybaczone bo Cię tu nie było i najlepiej zrobisz jesli też przyjedziesz. Sama zobaczysz jaka jest z Ani wesoła i sympatyczna dziewczyna.

Nie da się ukryć Bogdziu,że mnie nie było.Relacja dawno wrzucona,a ja na nią czekałam zamiast się cofnąć ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bystrość wody w klozecie ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Okno,właściwie witrynę pokazałam M.Widok masz przepiękny,nie pierwszy raz oglądam,ale dopiero jak siadłyście obie to widać jego rozmiaryWspaniały,żywy obraz
Ale z Was Papugi ))))))))))))))))))))))))))))))
Ania tak opisała ciasteczko,że czuję się jakbym go zjadła
Bogdziu może zdarzy się nam spotkać Tobie,Annie i mnie,życie pokażeDziękuję za zaproszenie
Ptaki jak zwykle fantastyczne,jak ty niektóre maleństwa odróżniasz od drugiego to ja nie wiem...?Jestem pełna podziwu.Jeszcze rudzi to wiadomo,ale takie dwa masz tak podobne,a jednak imiona różne
Wracając do relacji z wizyty,pięknie cały rok, uwiłaś sobie rajskie gniazdeczko nie ma co ,dziękuję ,że otworzyłaś swój barwny świat również dla mnie

Ale miłych słów się naczytałam . Bardzo za nie dziękuje. Zawsze człowiekowi przyjemniej jak takie miłe słowa czyta. Myslę że się niedługo spotkamy i lepiej poznamy i będzie cudnie.
Bogdzia 20:47, 02 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Ekran komputera jak ekran tv więc juz można powiedziec że widzisz.
Ewa 20:51, 02 kwi 2012

Hahaha

Bogdziu, nie wiem jeszcze jak to wykombinuje ale muszę być u Ciebie w maju
andziulka 20:57, 02 kwi 2012

Bozenko, jesteś bardzo skromną osóbką Ja też nie przepadam za mediami, wiec mam pomysł Niech ktoś z gości Ogrodowiskowych weżmie kamerę i nagra fimik ze spotkania w Twoim ogrodzie. Wtedy wszyscy na Ogrodowisku obejrzymy tak jak w TV
Bogdzia 21:01, 02 kwi 2012

Ewa napisał(a)

Hahaha

Bogdziu, nie wiem jeszcze jak to wykombinuje ale muszę być u Ciebie w maju

Deklaracja super .Trzymam za słowo Ewo.I trzymam kciuki za to żeby się udało.
Bogdzia 21:06, 02 kwi 2012

andziulka napisał(a)
Bozenko, jesteś bardzo skromną osóbką Ja też nie przepadam za mediami, wiec mam pomysł Niech ktoś z gości Ogrodowiskowych weżmie kamerę i nagra fimik ze spotkania w Twoim ogrodzie. Wtedy wszyscy na Ogrodowisku obejrzymy tak jak w TV

Kamery moga byc byle mnie omijały.
Mala_Mi 21:07, 02 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Ekran komputera jak ekran tv więc juz można powiedziec że widzisz.

Ale się uśmiałam