Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

barbara_kraj... 00:25, 27 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Dzis pokazę dwa zdjęcia a własciwie trzy ale jedno jest tylko pomocnicze . Pierwsze z nich nazwałam,, pożądanie" i wyglada tak

(...)

W koncu kwiaty, to organy płciowe, czyż nie?

A na liliowce ogniste też się piszę
Mala_Mi 00:34, 27 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Basiu, AniuMonte, Marzenko i Robercie. Po kwitnieniu wykopie największy krzak i zrobię sadzonki, nie wiem ile ich wyjdzie ale będą do rozdania więc jeśli chcecie???? największy problem z wysyłką ale jeśli ktos będzie u Ani asc to przywiozę.Marzenka to pewnie nie chce bo nie lubi czerwieni a strazackiej pewnie szczególnie.

Nieśmiało zapytam..czy tego liliowca co mam od Ciebie to właśnie ten ??????? Strażacka piękna czerwień..lubię takie oczotegliwe kolorki..przynajmniej widać, że cos kwitnie w ogrodzie .......
Uciekam do spania i tym samym mówię dobranoc..
monteverde 01:23, 27 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Dzis pokazę dwa zdjęcia a własciwie trzy ale jedno jest tylko pomocnicze . Pierwsze z nich nazwałam,, pożądanie" i wyglada tak

a drugie przedstawia róże Graham Thomas

ale gdy się lepiej przyjrzec jej fragmentowi to są to usta--czyli znów pożądanie.

usta a raczej wagina będę u Ani
Bogdzia 07:01, 27 cze 2012

aldonaz napisał(a)
Liliowce bajeczne. Dobrej nocy Bożenko

Przywiozę.
Bogdzia 07:03, 27 cze 2012

Basiu, Aniu asc przywiozę do Ani na spotkanie w sierpniu. Basiu bedziesz?
Aniu Monte nieco inaczej myślałam niz Ty o zdjeciu, mniej erotycznie,.
shrekol 07:49, 27 cze 2012

Bożenko znów czarujesz zdjęciami A GT to już dawno znalazł się na liście ciekawe czy Marciniak jesienią będzie je miał
popcorn 10:21, 27 cze 2012

Bożenko jakie fotki! Wstęp od lat 18tu by się przydał, zwłaszcza z opisem Ani Sebka nie wpuszczamy

Mam pytanko - znajoma z Bedonia odkryła fajną szkółkę blisko Ciebie, znasz ją może? P. Kochanowscy, Bedoń/Jordanów?
Dziękuję i pozdrawiam,
Karolina
Bogdzia 10:48, 27 cze 2012

shrekol napisał(a)
Bożenko znów czarujesz zdjęciami A GT to już dawno znalazł się na liście ciekawe czy Marciniak jesienią będzie je miał

Ja je kupowałam u niego . jak dotąd zawsze miał.
Bogdzia 10:53, 27 cze 2012

popcarol napisał(a)
Bożenko jakie fotki! Wstęp od lat 18tu by się przydał, zwłaszcza z opisem Ani Sebka nie wpuszczamy

Mam pytanko - znajoma z Bedonia odkryła fajną szkółkę blisko Ciebie, znasz ją może? P. Kochanowscy, Bedoń/Jordanów?
Dziękuję i pozdrawiam,
Karolina

Masz rację wstęp dla niepełnoletnich wzbroniony. Znam oczywiscie Kochanowskich zarówno rodziców jak i drugą szkółkę córki i nawet na jesieni polecałam ja Hrabiemu i chyba kupił u nich thuje dośc tanio. Lubię u nich kupowac bo są solidni i mają w dobrej kondycji rosliny ale nowomody niestety nie sprzedają. Solidna firma.Najbliższe miejsce do kupowania roślin od mojego domu.Pozdrwiam również.
Ewa 10:58, 27 cze 2012

Bogdziu zdjęcia pożądania piękne