Sama nie wiem co z nim zrobić.
Lekki bardzo. Pytanie czy on powinien być taki podsuszony?
Wypadł z doniczki. Na folii jest widoczna cała ziemia, która się wysypała.
Mam zerowe doswiadczenie.
Odesłać?
Jest dobrze ukorzeniony, ja bym dobrze podlala i troche ziemi dosypala. Ciezko powiedziec jak sie obawiasz napisz do dostawcy. Pomacaj korzenie jak sa suche trzeszczace to zle jak elastyczne woda i ziemia powinny pomoc. Sama sadzonka bardzo ładna
Witaj, jestem tu nowa, tez pochodzę z Gdańska, mam działkę koło Gdańska, skarpy do ujarzmienia i glinę. Czy mogłabyś mi dac kilka rad jak sobie z nią poradzić ? Na moim wątku wstawiłam kilka zdjęc tego miejsca. Zajrzysz?
Nazywam się Wioleta i poszłam do Owadziego sklepu po pomidory .
Wyobraźcie sobie, że kiedy je wybieralam to… ktoś podrzucił mi do koszyka dwa ciemierniki! Przecież niemozliwe, ze sama je tam zapakowalam, nie?
No bo przecież kupiłam w tym roku cztery.
Po dwóch tygodniach zamówiłam jeszcze jednego (ice’n roses bo nie miałam żadnego) i napisałam do sprzedającego z uprzejmą prośbą aby wysłał mi jakiś ładny egzemplarz bo to moje kolejne zamowienie.
Spelnił moją prośbę i na dodatek dostalam gratisa w postaci…kolejnego ciemiernika.
To już sześć.
No i te dwa dzisiejsze…
Ja zazdroszczę Ci tego kupionego derenia, będzie piękny , gdybym trafiła w markecie na ciemierniki, też by mi pewnie "same, niepostrzeżenie" wskoczyły do koszyka