Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 18:40, 09 kwi 2012

Asik napisał(a)
Witaj Wieloszko w ten Dyngusowy poranek! Ja oblałam (delikatnie każdego domownika i gościa) i przybiegłam do Ogrodowiska. Podziwiam Twoje prace i jestem pod wrażeniem serbów. Można wiedzieć gdzie je zdobyłaś i w jakiej cenie?
Ja przymierzam się do zakupu pod Legnicą - 2m po 60zł przy większej ilości. Tylko nie widziałam ich, a twoje są piękne!

Witaj Asik! 60 zł to naprawdę bardzo dobra cena za 2m serby, tylko pytanie jak są zagęszczone dołem. Moje kosztowały 80zł za wysokość ok.1,7-1,9m, ale są ładne. Kupowałam w Multiflorze w Galowicach k. Żórawiny. Pozdrawiam
Wieloszka 18:43, 09 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Dekoracje śliczne. A ja wczoraj wieczorem biegałam z agrowłókniną i moje donice i magnolie okrywałam. Ale stokrotek nie okryłam i dzisiaj leżą, ciekawe czy się podniosą????

Marzenko, Irenko - dziękuję, że mnie wciąż wspieracie i motywujecie .
Ja nie okryłam moich świeżo posadzonych dekoracji i żonkile, bratki i kilka stokrotek zmarzło. Też mam nadzieję, że się podniosą. Bratki podobno tak, ale żonkile - wątpię...
Wieloszka 18:45, 09 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

A ja za każdym razem wzdycham na tę wielkość ogrodu Robi wrqażenie
Serby piękne

Ania ty masz niewiele mniejszy ogród

No właśnie Aniu !
Ja też zresztą wzdycham do tej powierzchni - ale z rezygnacją...
Wieloszka 18:48, 09 kwi 2012

Juzia_G napisał(a)
No i wyszło super!

Nieczęsto się to zdarza, ale też jestem zadowolona .
Wieloszka 18:50, 09 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Aga przesyłamy życzenia Świąteczne - przepraszam, że tak opóźnione ale choróbsko mnie dopadło

Gosiu, wiem... Zaglądałam do Kubusiowa. Dlatego niezmiennie drówka życzę!!!
Wieloszka 18:56, 09 kwi 2012

noemi napisał(a)

Fajnie ,że już jesteś ... u mnie str. 71
... serby wyglądają elegancko , warto było tak ciężko pracować ... a Twoja koncepcja widzi nam się i to bardzo ... fajny podział, będzie przytulnie , będziecie osłonięci a serby są śliczne ... już widzę tą donicę murowaną a tam miejsce na ognisko ... znalazłam w nowym katalogu casto różne modele grilli , które będzie można wykorzystać na palenisko o którym myślę do mojego ogródka , szukam teraz pojemników okrągłych na biopaliwo...
... i tak ciągle coś nam po głowie chodzi
... bardzo ładne dekoracje

Gapa ze mnie, przegapić TAKĄ donicę!!! Ale to wszystko przez późną porę Nadrobiłam zaległości
Mój M. wpada w panikę, jak widzi, że znów coś nowego mi po głowie chodzi, hihihi
Wieloszka 19:05, 09 kwi 2012

bociek napisał(a)
Witaj Agniesiu, dziekuje za zyczenia, ja jak zwykle spozniona o lata swietlne, ale jestem przekonanana, ze masz bardzo udane Swieta.
Jak tam Chlopaki, skorzystali z weza????

Lece czytac zaleglosci

Pozdrawiam swiatecznie

PS Skrzyneczki super obsadzone. Zdolniacha!

Boćku, nie tylko z węża, ale i ze sznurka korzystali... Fajne te moje chłopaki i pracowite Muszę chwalić, bo naprawdę zasługują
Bogdzia 19:55, 09 kwi 2012

No i pięknie wyszło. Serby faktycznie wielkiej urody, gęste od dołu i szerokie. Śliczne.No to mozesz myslec o następnym etapie urządzania ogrodu.
Wieloszka 20:09, 09 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
No i pięknie wyszło. Serby faktycznie wielkiej urody, gęste od dołu i szerokie. Śliczne.No to mozesz myslec o następnym etapie urządzania ogrodu.

Bogdziu, właśnie napinam mięśnie czoła, hihihi Szkoda, że od tego kasy nie przybywa na te następne etapy...
Bogdzia 20:12, 09 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Bogdziu, właśnie napinam mięśnie czoła, hihihi Szkoda, że od tego kasy nie przybywa na te następne etapy...

Miesni czoła nie przetrenuj bo mogą się zmarszczki zrobic .