Oczywiście pokażę zwłaszcza jak będą kwitnąć!
Ja jednak ma inne podejście, bawię się tym ogrodem, bo on jest odskocznią, od wszelkich spraw, gdzie wymagana perfekcja, solidność, terminowość, pośpiech itp
Ale fajnie, że się różnimy, bo powstaje różne ale wszystkie tak samo piękne ogrody
Na razie sadzimy tę 20 i pozostałe rośliny; też sadzę z hostami, trawami i różami, a jak wyjdzie zobaczymy póki są nie takie duże, po przekwitnięciu będą zdobić tę rabatę kwiaty róż, jak się rozrosną, róże wykopię i wsadzę na rabatę różaną; w pobliżu mam magnolie i paprocie,ale u mnie to pomysły jakby w trakcie przychodzą; nagle przypomina mi sie zdjęcie z jakiegoś ogrodu i lecę z realizacją
No to zazdroszczę takiej weny twórczej w trakcie realizacji, bo ja mam wręcz przeciwnie - muszę wszystko zaplanować i przemysleć wcześniej. Jak sadzę i coś nie gra (tak jak było z serbami ostatnio) to panikuję . Koniecznie pokaż fotki jak to wygląda po posadzeniu i jesli będziesz pamiętać - w trakcie kwitnienia róż .
Ja mam tak samo jak Aga. Rysuję, przykładam w rabacie, kręcę się godzinami i na końcu po cichu sama przesadzam o kawałek np w lewo haha, ale potem czuję, że jest ok.
To realizuj, a może między nie wciśniesz budleję miniaturę też cudna, kupiłam, bo zachwyciła mnie u Danusi
Mam nadzieję, ża jak do mnie przyjedziecie, to na żywo coś doradzicie, bo mam jedną ch....ą zagwozdkę - taką niesymetryczną trapezowatą rabatę widoczną z 4 stron i nic do niej dopasować nie mogę...
To realizuj, a może między nie wciśniesz budleję miniaturę też cudna, kupiłam, bo zachwyciła mnie u Danusi
Mam nadzieję, ża jak do mnie przyjedziecie, to na żywo coś doradzicie, bo mam jedną ch....ą zagwozdkę - taką niesymetryczną trapezowatą rabatę widoczną z 4 stron i nic do niej dopasować nie mogę...
Witaj Agnieszko prześledziłam twój wątek masz piękny ogród trochę z niego podgapiam mam pytanko w jakiej odległośći sadzić większe bukszpany .Pozdrawiam