Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Juzia 11:11, 12 kwi 2012

Hahaha... racja!
Wieloszka 11:12, 12 kwi 2012

Juzia_G napisał(a)

To dobrze masz!
Ja w ogrodzie mam tylko wolne od koszenia, no i czasem od kopania. Resztę robię sama. Ale mam nadzieję, że coś się kiedyś zmieni

Justynko, tak jak napisałam Monice, On potrzebuje trochę więcej czasu . Ale z tego co piszesz, już początek zaliczony - trawnik potem będzie tylko lepiej
abiko 11:13, 12 kwi 2012

Wpadłam a tutaj tak dyskusja Nie narzekajcie na swoich M zawsze możecie mieć gorszych Przy ogrodomaniaczkach się zmieniają. Ja wczoraj usłyszałam..' musisz wykopać te co tutaj rosną w trawie ( patrz krokusy) bo jak się je skosi to nie zakwitną. Ja na to skąd ty to wiesz, odp. a ta Twoja Ania ( asc mi mówiła No to jak mój tak mówi, to już nie jest tak źle

Aga serby super, kurcze ależ macie okazje na takie okazy, że też w tym Krk takich okazji nie mogę znaleźć, a może źle szukam..hmmm
I skrzyneczki fajne, swoją drogą masz też taką mniejszą jak ja i trochę jestem na siebie zła, że nie sprawdziłam, że one takie małe i tak ciężko się w nich sadzi. A mam 3
abiko 11:14, 12 kwi 2012

Chwal, chwal i jeszcze raz chwal - to mój klucz do sukcesu (z tym żołądkiem to trochę przereklamowane)
hahah pod tym się podpiszę
Mala_Mi 11:15, 12 kwi 2012

Najważniejsze to zmusić M do zrobienia czegokolwiek...byle efektowne....potem przychodza znajomi i chwalą Tak u mnie było Znajomi przyszli, chwalimy się meblami, a oni Wooow jaki ogród..... na meble nie spojrzeli...... I tym spodosbme robimy najpier w ogród , a kiedys wykończymy dom .. o ile nie wykończymy wcześniej siebie.
Mala_Mi 11:17, 12 kwi 2012

abiko napisał(a)
Chwal, chwal i jeszcze raz chwal - to mój klucz do sukcesu (z tym żołądkiem to trochę przereklamowane)
hahah pod tym się podpiszę

Ja też się podpisuje i uciekam do roboty .
Milka 11:24, 12 kwi 2012

To raczej wam nie grozi, stanowicie świetnie dobrany duet
Wieloszka 11:34, 12 kwi 2012

abiko napisał(a)
Wpadłam a tutaj tak dyskusja Nie narzekajcie na swoich M zawsze możecie mieć gorszych Przy ogrodomaniaczkach się zmieniają. Ja wczoraj usłyszałam..' musisz wykopać te co tutaj rosną w trawie ( patrz krokusy) bo jak się je skosi to nie zakwitną. Ja na to skąd ty to wiesz, odp. a ta Twoja Ania ( asc mi mówiła No to jak mój tak mówi, to już nie jest tak źle

Aga serby super, kurcze ależ macie okazje na takie okazy, że też w tym Krk takich okazji nie mogę znaleźć, a może źle szukam..hmmm
I skrzyneczki fajne, swoją drogą masz też taką mniejszą jak ja i trochę jestem na siebie zła, że nie sprawdziłam, że one takie małe i tak ciężko się w nich sadzi. A mam 3

Ja na mojego M broń Boże nie narzekam - wręcz przeciwnie!!! (mam nadzieję, że to przeczyta )
Twój bardzo szybko sie uczy - zdolny chłopak

A z tym szukaniem fajnych szkółek u nas też jest problem - bo niektóre z nich nie mają stron internetowych, albo tak są wypozycjonowane w googlach, że się w ogóle nie wyślwietlają, trzeba znać ich nazwę. Namiar na szkółkę z serbami dostałam od firmy, która robiła mi odwodnienie w ogrodzie. Takie firmy mają swoje kontakty...
Wieloszka 11:37, 12 kwi 2012

asc napisał(a)
Najważniejsze to zmusić M do zrobienia czegokolwiek...byle efektowne....potem przychodza znajomi i chwalą Tak u mnie było Znajomi przyszli, chwalimy się meblami, a oni Wooow jaki ogród..... na meble nie spojrzeli...... I tym spodosbme robimy najpier w ogród , a kiedys wykończymy dom .. o ile nie wykończymy wcześniej siebie.

Aniu, jest dokładnie tak jak mówisz - faceci lubią w ogrodzie prace, które dają spektakularny efekt - posadzenie dużych drzew, założenie dużej rabaty, skoszenie trawnika w pasy... Nie dla nich wyrywanie chwastów, czy przycinanie bylin .
Mala_Mi 12:08, 12 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Aniu, jest dokładnie tak jak mówisz - faceci lubią w ogrodzie prace, które dają spektakularny efekt - posadzenie dużych drzew, założenie dużej rabaty, skoszenie trawnika w pasy... Nie dla nich wyrywanie chwastów, czy przycinanie bylin .

I uszanujmy ich męskie obyczaje.... facet ma być facetem..nawet ze swoimi wadami