Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

ana_art 22:22, 29 kwi 2012

Agnieszko powiedz mi proszę jak wygląda 'procedura' wykopywania bukszpanów na tej Waszej plantacji? Czy one sa kopane przy odbiorcy, czy są kopane troche wcześniej i już czekają? Podługim weekendzie będzie chłopak odemnie z pracy w okolicach Wrocławia i tak dumam nad tymi bukszpanami bo bardzo mi się podobają ale on będzie kilka dni w trasie. Ustawie mu tak trasę by Wrocław miał ostatni a później wraca bezpośrednio do domu. Potrzebowalabym pewnie z 55szt i nie wiem jak długo trwa to wykopywanie (niechciałabym by stal tam pół dnia bo mnie przeklnie) Czy można zamówić by były wykopane np na godz 15 i on je wtedy odbiera i czy wszyskie bukszpany mają takie ładne? żeby później nie okazało się że jest zonk
noemi 22:31, 29 kwi 2012

Aniu odpowiem za Wieloszkę ... możesz zamówić wcześniej i będą czekały, ja odbierałam swoje nie z plantacji a z domu chyba pracownika tego pana, czy wszystkie są ładne? ... jak ja byłam to trochę przebierałam, po 8 zł możesz zamówić ciut z zapasem jak się trafi jakiś krzywy to będziesz miała wybór
anna_studio 22:42, 29 kwi 2012

Hi! hi! hi...!
Ania Art napisała... na tej WASZEJ PLANTACJI
ana_art 22:47, 29 kwi 2012

noooo bo przez nie odkryta to jak ich nie!!!
noemi 23:02, 29 kwi 2012

Może być Aniu ... Marzenka ją odkryła
Wieloszka 23:25, 29 kwi 2012

Dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam, ale zarobiona byłam w domu i ogrodzie, potem jeszcze goście, potem po gościach... itp.itd

Noemi dzięki za najświeższe giełdowe doniesienia Ze względu na brak funduszy, to w sumie cieszę się, że szału tam nie było, bo serce by mi się krajało

Ana art właściwie Noemi Ci odpowiedziała na pytanie, a ja tylko dodam, że ostatnio kupowała "nasze" bukszpany Abiko i jest bardzo zadowolona . Według mnie teraz są nawet ładniejsze, niż wtedy, gdy my kupowałyśmy, bo nie mają już tych przymarzniętych końcówek, tylko całe są zieloniutkie . Możesz zamówić wykopanie bukszpanów na konkretny dzień i godzinę odbioru. Na pewno będą wykopane wcześniej, ale nie tydzień, tylko jeden dzień wcześniej, więc jak dostaniesz je na miejsce, to powinny być jak najszybciej posadzone, a na pewno podlane (ja tak zrobiłam ze swoimi). Pytałam właściciela do kiedy kopią - do ok.połowy maja, więc musisz się szybko decydować...
Madzenka 23:53, 29 kwi 2012

Ja jutro jadę po 50 szt to zrobię fotki bukszpanów
Wieloszka 23:57, 29 kwi 2012

Marzenko, a gdzież Ty je jeszcze będziesz sadzić? Przed płotem chyba, bo w ogrodzie nie ma już tyci miejsca A poza tym, słyszałam że miałaś odpoczywać????? Już Ci się leżakowanie znudziło ? Bo nie wierzę, że nowe mebelki do leżenia niewygodne
Madzenka 00:04, 30 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)
Marzenko, a gdzież Ty je jeszcze będziesz sadzić? Przed płotem chyba, bo w ogrodzie nie ma już tyci miejsca A poza tym, słyszałam że miałaś odpoczywać????? Już Ci się leżakowanie znudziło ? Bo nie wierzę, że nowe mebelki do leżenia niewygodne

Ha Aga znajdę miejsce
Wieloszka 00:10, 30 kwi 2012

No nie, no TY bys nie znalazła Ale już doczytałam w między czasie, że to bukszpany koło ściany wodnej