Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

abiko 10:11, 30 kwi 2012

ana_art napisał(a)
Agnieszko powiedz mi proszę jak wygląda 'procedura' wykopywania bukszpanów na tej Waszej plantacji? Czy one sa kopane przy odbiorcy, czy są kopane troche wcześniej i już czekają? Podługim weekendzie będzie chłopak odemnie z pracy w okolicach Wrocławia i tak dumam nad tymi bukszpanami bo bardzo mi się podobają ale on będzie kilka dni w trasie. Ustawie mu tak trasę by Wrocław miał ostatni a później wraca bezpośrednio do domu. Potrzebowalabym pewnie z 55szt i nie wiem jak długo trwa to wykopywanie (niechciałabym by stal tam pół dnia bo mnie przeklnie) Czy można zamówić by były wykopane np na godz 15 i on je wtedy odbiera i czy wszyskie bukszpany mają takie ładne? żeby później nie okazało się że jest zonk

Jakim samochodem będzie jechał ten kolega z pracy? To powiem Ci czy masz szansę zabrać te 55 szt.
abiko 10:28, 30 kwi 2012

Wieloszko, a Tobie jeszcze raz dziękuję wiesz za co...
Milka 10:32, 30 kwi 2012

Jestem, jak masz czas wrzuć fota katalpy i może już posadziłaś nowe roślinki, to też wrzuć
ana_art 10:38, 30 kwi 2012

abiko napisał(a)

Agnieszko powiedz mi proszę jak wygląda 'procedura' wykopywania bukszpanów na tej Waszej plantacji? Czy one sa kopane przy odbiorcy, czy są kopane troche wcześniej i już czekają? Podługim weekendzie będzie chłopak odemnie z pracy w okolicach Wrocławia i tak dumam nad tymi bukszpanami bo bardzo mi się podobają ale on będzie kilka dni w trasie. Ustawie mu tak trasę by Wrocław miał ostatni a później wraca bezpośrednio do domu. Potrzebowalabym pewnie z 55szt i nie wiem jak długo trwa to wykopywanie (niechciałabym by stal tam pół dnia bo mnie przeklnie) Czy można zamówić by były wykopane np na godz 15 i on je wtedy odbiera i czy wszyskie bukszpany mają takie ładne? żeby później nie okazało się że jest zonk

Jakim samochodem będzie jechał ten kolega z pracy? To powiem Ci czy masz szansę zabrać te 55 szt.

VW caddy max
abiko 10:41, 30 kwi 2012

VW caddy max
no to jak umie pakować jak mój M. to wejdą, tylko one mają bardzo dużą bryłę korzeniową i powiedz mu, że siądzie na 100% i to sporo. Fajnie, nie będziesz żałowała...są ładne naprawdę. Na 1 m wchodzi tak jak pisał Sebek 3.
bociek 07:02, 01 maj 2012

Aga chyba wyjechana, albo lezakuje

Pozdrawiam
Madzenka 09:28, 01 maj 2012

Ja w osobowe auto z małym bagażnikiem zabieram 30 szt więc caddy zabierze bez problemu 55 szt. Ale wczoraj był zong bo mialam odebrać 50 szt a zstało 30 bo ktoś przede mną zabrbał 80 szt!!! I na dodatek nie są kuliste tylko na żywopłot 60 cm!!!! Nie mam teraz koncepcji gdzie je sadzić siedze i myślę
popcorn 10:04, 01 maj 2012

Zazdeoszczę Wam dziewczyny że do tej szkółki macie tak blisko! Przydałoby mi się znów z 10 sztuk żeby zapełnić dziury w obwódce - po zimie wypadły
Ana 11:35, 01 maj 2012

oj ja też przygarnęłabym parę kulek z takiej plantacji
Wieloszka 22:30, 01 maj 2012

bociek napisał(a)
Aga chyba wyjechana, albo lezakuje

Pozdrawiam

Boćku, Aga nie wyjechana, tylko zajechana

Ale za to prezenty od dziewczyn wreszcie posadzone - magnolia i RH . Przy okazji agrowłóknina usunięta z kolejnych dwóch rabat Fotki oczywiście jutro...