Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 12:07, 02 sie 2012

Ło matko, ja tu w ogóle nie zaglądałam od..... nie wiem od kiedy, a tu tyle wpisów! Już odpowiadam!
Wieloszka 12:23, 02 sie 2012

Boćku zły humor minął Nie lamentuję już, a w boju jestem bezustannie! Dzięki za kopa w tyłek, tego było mi trzeba

Ewa bardzo się cieszę, że nas ze Stasiem odwiedziliście Dziekuję raz jeszcze za piękne prezenty! Tylko ja gapa żadnej fotki nie mam... Dobrze, że mogę choć u Ciebie pooglądać i powspominać

Syla biorę sobie do serca Twoje rady... jak nie ma czasu na prawdziwy fitness, to musi być choć ogrodowy Wczoraj ćwiczyłam mięśnie barków i pleców w.... opryskiwaczu plecakowym A Ty teraz ćwicz mięśnie leżakowe na zasłużonym urlopie

Marzenko, Irenko to prawda, że wszystko się rozrosło od naszego ostatniego spotkania u mnie - zwłaszcza chwasty przodują w tej konkurencji, o czym dzisiaj będziecie miały okazję się przekonać naocznie
Milka 15:06, 02 sie 2012

ja bez okularów nic nie dojrzę i powiem wszystkim, że chwastów niet!
kwiatholandii 21:23, 03 sie 2012

Aga wrzuć kilka fotek ogrodu, bo te wrzucone przez Ewę mnie powaliły i chcę jeszcze
Madzenka 21:46, 03 sie 2012

Aga ogród jest piękny !!! Jak znajdziesz chwile czasu wklej fotki bo z pewnością dla wielu osób będzie inspiracją !!! I jest taki geometryczny piękny !!!
Laura 23:23, 03 sie 2012

Faktycznie ogród inspiruje Pozwoliłam sobie popatrzeć jak to się robi by powstał taki uporządkowany i schludny. Gratuluje!
Madzenka 23:25, 03 sie 2012

Laura napisał(a)
Faktycznie ogród inspiruje Pozwoliłam sobie popatrzeć jak to się robi by powstał taki uporządkowany i schludny. Gratuluje!

Trzeba go teraz zobaczyć!!! Na prawdę jest boski !!! A wymuskany tak, że mucha nie siada !!
JulkAd 18:18, 05 sie 2012

Za namową Marzenki trafiłam i do Ciebie Aga. Ogród - ukłony za pracę nad jego upiększaniem, bo jest co upiększać. Przyznaję, że nie dałam rady przeczytać wszystkich wpisów, ale zdjęcia owszem. Pozdrawiam serdecznie, i od czasu do czasu i do Ciebie zajrzę
Ewa 20:13, 05 sie 2012

Aga zapewne zapracowana, widziałam jej ogromną energię i ogrom pracy w ogrodzie. Podziwiam i ciągle wspominam i oczu nie mogę oderwać od zdjęć. A Aga ciągle myśli nad zmianami

Madzenka 22:09, 05 sie 2012

Właśnie Ewa ja nie wiem co tu zmieniać..... A trzmielinki pod oknem mam nadzieję, że uratowałam przed przesadzeniem. Są przecież w tym miejscu piękne!!!