Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

anna_studio 13:47, 06 sie 2012

...no to czekam na Twoje śmakie i owakie...jak zacznie mi bokami wychodzić to dam Ci znać...
Sebek 13:47, 06 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Sebek, ten trawnik niestety tylko z daleka tak pięknie wygląda... Ale jak w przyszłym sezonie dostanie nawadnianie, to będzie git

Nawadnianie....Już się nie mogę doczekać - na pewno nie pożałujesz!!!
BEATA_S 13:53, 06 sie 2012

Agnieszko, zrób zdjęcie chorym Lime Marmeladkom i pokaż. Zobaczymy co w trawie piszczy
Pszczelarnia 14:10, 06 sie 2012

Wieloszko, czy Ty planujesz całkiem nowe rabaty? Może Twojej ziemi trzeba odpoczynku? Albo nawozu zielonego i kompostu. Teraz jest dobra pora na sianie np. gorczycy albo peluszki, jeszcze facelii. Możesz też ziemię przekopać na jesieni i zostawić w ostrej skibie z obornikiem. To a propos ew. grzybów i tego, że żurawki nie chcą rosnąć ... . I klony nie rosły.
Joaska 14:19, 06 sie 2012

Wieloszka, po co Ci sztab ogrodników skoro Twój ogród tak wygląda, oni by Ci przeszkadzali!
A co do wieku to za rok Twój ogród będzie wyglądał lepiej niz ten pod Belwederem z takim zapałem jaki ty masz!
Wieloszka 14:37, 06 sie 2012

Aniu_studio, Beata_S wieczorem będą fotki, może coś poradzicie... Na razie siedzę w pracy i przebieram nóżkami, bo bym już coś w ogrodzie robiła... 8szt. wrzosów wykopanych w środę czeka w taczce w garażu na posadzenie... Mam nadzieję, że sz...ich nie trafił

Pszczółko u mnie niestety nie ma już możliwości siania zielonych nawozów... Rabaty założone, tylko nie wszystkie wypełnione roślinkami... Moja ziemia odpoczywała całą budowę, a w niektórych miejscach do dziś sobie odpoczywa Gliniasta ziemia i dość wysoki poziom wód gruntowych plus obfite opady sprzyjają (wg fachowców) tym różnym grzybkom u mnie... A jeśli chodzi o żurawki, to sama jestem sobie winna - dziewczyny radziły, żeby bardziej rozluźnić ziemię, to ja cwaniakowałam, że jak nie dadzą rady, tzn., że się do mojego ogrodu nie nadają. A teraz mi ich szkoda i akcję ratunkową muszę przeprowadzić... Mam za swoje, trochę pokory się należy

Joaśka u mnie ten zapał falami przychodzi Akurat byłam na wznoszącej, to sobie musiałam do Wiednia pojechać i tych cudów naoglądać, psia kość
noemi 12:25, 07 sie 2012

Kochani ...rozmawiałam z Agą przez telefon ... prosiła Was wszystkich bardzo przeprosić, ale fotek na ten moment nie będzie ... kręgosłup się zbuntował ...

Aguś kuruj się kochana i wracaj do zdrowia i ... do nas

GabiK 12:30, 07 sie 2012

Aga kuruj się. Co teraz jakaś epidemia z kręgosłupami?
Milka 12:36, 07 sie 2012

Jejku, no co się dzieje!!!!
Ewa 12:51, 07 sie 2012

Aguś trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
Mój rehabilitant stosuje terapię manualną, może warto cos poczytać o tym, w każdym razie na pewno nie wolno przeciążać, a odpowiednio ćwiczyć.
Ogród masz Aguś przecudny i jeżeli nawet widzisz jakieś niedociągnięcia to i tak zdrowie najważniejsze
Serdecznie Cie pozdrawiam