Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 14:02, 29 sie 2013

sadzonki lawendy całkiem nieźle wyglądają...
Joaska 14:05, 29 sie 2013

jedna rozplenica zapomponiła sie troszkę

klon chyba sie już lepiej czuje bo wypuścił ładne liście, większe i żywsze

modrzew tez sie ma nieźle

a umbry to juz wogóle .... kofam ....
Joaska 14:09, 29 sie 2013

Moje horti Grandiflora na badylku, jedną trochę połamała burza a dyrga nawet ładnei kwitnie...

Na chwilę obecną z róż kwitnie głównie Asiprin rose

No i na koniec zapowiedź jesieni .........
beta 14:47, 29 sie 2013

Joasiu...cudne mieliście wakacje...będzie co wspominać w długie zimowe wieczory (pewnie zaraz po uszach dostanę, że o zimie wspominam)

a roślinkami sie martw, tak jak pisała Ania,a ona wie co pisze, na przyszły rok sladu na nich po Twoich wakacjach nie będzie

buziaki
kitek81 14:53, 29 sie 2013

nie no tragedii nie ma z tymi roślinami! z Twojego opisu wyobrażałam sobie, ze będzie gorzej, ale nie jest tak żle, roślinki odbiją!
a za to jakie mieliście wakacje-zazdraszczam ale tak pozytywnie oczywiście
pozdrawiam
Joaska 15:56, 29 sie 2013

beta napisał(a)
Joasiu...cudne mieliście wakacje...będzie co wspominać w długie zimowe wieczory (pewnie zaraz po uszach dostanę, że o zimie wspominam)

a roślinkami sie martw, tak jak pisała Ania,a ona wie co pisze, na przyszły rok sladu na nich po Twoich wakacjach nie będzie

buziaki

O zimie na razie mówić zabraniam!!! ja sie jeszcze chce budowac w tym roku!!!!!!!!

nie wspomne nic o ogrodowaniu się!

a horti faktycznie po oberwaniu suchych liści i kwiatów wygląda lepiej... no jak taka łysa miotła

a o resztę się nie martwię ... bo byliny najwyżej po tak krótkim cięciu się zagęsczą
Rozchodników żal bo je lubie a teraz takie poobgryzane
ale cóż dobrze jest jak jest

kitek81 napisał(a)
nie no tragedii nie ma z tymi roślinami! z Twojego opisu wyobrażałam sobie, ze będzie gorzej, ale nie jest tak żle, roślinki odbiją!
a za to jakie mieliście wakacje-zazdraszczam ale tak pozytywnie oczywiście
pozdrawiam

Na pierwszy rzut oka wyglądały tragicznie ale teraz podlewam i wyglądaja coraz lepiej,
a wakacje .... za krótkie
ale faktycznie byliśmy w pięknych miejscach ... uwielbiam Asyż ....bardzo tam odpoczywam... fajni ludzie... śliczne mistaeczko ... i lody pycha
BEATA_S 20:54, 29 sie 2013

Fajnie miałaś na wakacjach i cieplutko...
Madzenka 10:13, 30 sie 2013

Ale lawenda!!! Włosi to mają dobrze, słońce wino i taaaaka lawenda!
Joaska 10:54, 30 sie 2013

BEATA_S napisał(a)
Fajnie miałaś na wakacjach i cieplutko...

Oj było cieplutko ale ja to lubie, jestem z tych ciepłolubów

Marzena2007 napisał(a)
Ale lawenda!!! Włosi to mają dobrze, słońce wino i taaaaka lawenda!

Marzenka te lawendy jak kwitna wyglądaja powalająco ..... nie mam zdjęcia z tego roku ale chyba robiłam w zeszłym roku fotkę takich rozrośniętych .... są cudne....... oj klimatu to włochom zazdrościć możemy .... wiecie że oni teraz flance warzyw sprzedają i sadzą na nowe plony .... będą je zbierać koło listopada.... a u nas niestety czas warzywniaków się kończy ...... idzie jesien potem ..... brrrr wole nie mysleć .... jeszcze jest lato i słońce
kitek81 19:18, 30 sie 2013

to najważniejsze, że odpoczęliście! akumulatorki naładowane i teraz z większą energią wrócicie do pracy! a Ty masz super rękę do roślin, więc uzdrowisz je raz dwa!
pozdrawiam :*