Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

DariaB 12:25, 12 sty 2023

Judith napisał(a)
Daria, tak sobie myśle, że oczko wcale nie będzie czekać na „jak się uda”, ale zabierzesz się za nie w pierwszej kolejności .
Pozdrawiam noworoczne .

Aż się uśmiechnęłam pod nosem i zastanawiam się skąd ta Judith mnie tak dobrze zna
DariaB 12:26, 12 sty 2023

Agatorek napisał(a)
Fajne podsumowanie końcówki roku ❤️

Wszystkiego dobrego!

Cieszę się, że się podobało
DariaB 12:28, 12 sty 2023

inka74 napisał(a)
Pięknie wyglądał ogród w szronie. I bardzo ambitne plany ogrodowe na nowy rok. Nie zapomnij o tym ostatnim punkcie w natłoku działań on jest bardzo potrzebny.
Pozdrawiam!

Iwona szron jest taki magiczny Plany, planami, zobaczymy co się uda zrobić. Ostatni punkt jest tak jak piszesz bardzo ważny, dlatego został odnotowany
DariaB 12:34, 12 sty 2023

Wiolka5_7 napisał(a)
Super plany na wody sezon !
A jakie oczko planujesz?

Wiola właśnie sama nie wiem jakie oczko bym chciała. Z jednej strony ciągnie mnie w naturę, żeby był to w miarę naturalnie wyglądający zbiornik, z drugiej podobają się mi też bardziej nowoczesne założenia, obłożone granitem na przykład. Muszę zgłębić temat bo szczerze nie wiem nic o zakładaniu oczek, pompach, filtrach i tak dalej Miejsca też nie mam za wiele więc trzeba to dobrze przemyśleć i zaplanować.
DariaB 12:35, 12 sty 2023

Wiaan napisał(a)
Daria dla Ciebie również życzę Wspaniałego Nowego Roku i spełnienia wszystkich planów

Aneto dziękuję!
Kawa 12:42, 12 sty 2023

Daria wszystkiego naj!
no i tej radości z ogrodu Ci życzę!
DariaB 12:42, 12 sty 2023

Jeszcze trochę oszronionych zdjęć, musiałam śmiesznie wyglądać ganiając w niedzielny poranek w butach, krótkich gatkach od piżamy i kurtce żeby zrobić te zdjęcia. Niech pierwszy rzuci kamieniem kto tego nigdy nie zrobił

DariaB 12:43, 12 sty 2023

Kawa napisał(a)
Daria wszystkiego naj!
no i tej radości z ogrodu Ci życzę!

Kamila oby nam nigdy tej radości nie zabrakło
Wiolka5_7 15:30, 12 sty 2023

DariaB napisał(a)

Wiola właśnie sama nie wiem jakie oczko bym chciała. Z jednej strony ciągnie mnie w naturę, żeby był to w miarę naturalnie wyglądający zbiornik, z drugiej podobają się mi też bardziej nowoczesne założenia, obłożone granitem na przykład. Muszę zgłębić temat bo szczerze nie wiem nic o zakładaniu oczek, pompach, filtrach i tak dalej Miejsca też nie mam za wiele więc trzeba to dobrze przemyśleć i zaplanować.

Acha ,to myśl dziewczyno!
Powodzenia!
olciamanolcia 15:42, 12 sty 2023

DariaB napisał(a)
Jeszcze trochę oszronionych zdjęć, musiałam śmiesznie wyglądać ganiając w niedzielny poranek w butach, krótkich gatkach od piżamy i kurtce żeby zrobić te zdjęcia. Niech pierwszy rzuci kamieniem kto tego nigdy nie zrobił

Ha ha ha - dup sko przeziebisz Foty super, w ogóle cały ogród prezentuje się swietnie. Zobaczysz w tym roku jak pieknie będzie bo wszystko się zapewne mega rozrośnie.
Ps ja to lepiej - nie dość ,że w gatkch to jeszcze w japonkach bez skarpet