Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

DariaB 10:47, 02 maj 2023

Kasya napisał(a)

Ale fajny kocurek !

Witam się u ciebie po raz pierwszy
Szybkie zmiany, podoba mi się. Będę kibicować

Popatrz na obrzeża u Wioli „małymi krokami…”

Witaj w moim ogrodzie Kocurek kiedyś przywędrował i chyba mu się spodobało bo często bywa, nakarmią, pogłaszczą, żyć nie umierać
DariaB 10:50, 02 maj 2023

Judith napisał(a)
Pieknie ogród wyglada, a dopiero przecież rozkminka była nad rabatami .
Sama tyle kostki i to w jeden dzień przerzuciłaś?! Rany, dbaj o siebie, to nie żarty. Siłacza nawet by to mogło zmęczyć przecież.

Misa super!

Rzeczywiście są fragmenty, które jako tako wyglądają dużo jeszcze wymaga dopracowania. Z kostką zrobiłam z 30 kursów taczkami i było po robocie ja jestem straszny harpagan, a powinnam się trochę oszczędzać, a nie bardzo potrafię
DariaB 10:51, 02 maj 2023

Roocika napisał(a)
Śliczne tulipanki u Ciebie i jabłonka już szaleje! Wysyłam słońce, bo u nas dziś świeci..

Asia dzięki! Chyba podziałało bo później zaświeciło słoneczko, a wczoraj był już piękny dzień. Jabłonki rzeczywiście szaleją, a już za momencik zaczną Kanzany.
DariaB 10:55, 02 maj 2023

ajka napisał(a)
Jak te wszystkie prace kostkowe skończysz, na pewno ogród sporo zyska. Ilość kostki przeraża, podziwiam was za to, że takie ciężkie prace na ogrodzie robicie. Ja na szczęście ciężkie prace mam na kogo zwalić, albo na męża, albo syna, choć ten do prac w ogrodzie się nie pali.

Kancików też u siebie nie robię. Ładnie to wyglada, ale szczerze nigdy nie mam na to czasu i nie wiem czy kiedykolwiek znajdę

Edit: kot z kocimiętką boski Wszystkie koty z okolicy się do ciebie schodzą?

Do prac ziemno-kostkowych też mam chłopaka, sami nie robimy takich rzeczy, ja tylko tą kostkę przewaliłam Ja tak dużo kancikowania nie mam, raz na jakiś czas mogę zrobić tylko trzeba nabyć sprzęt. Dzieciom się słabo chce coś robić w ogrodzie czy przy domu, widzę to po moich. Kotów się do mnie sporo schodzi, a ja nie mam sumienia ich przeganiać, pewnie pożałuję jak mi coś zniszczą Córka się trochę jeszcze uczy, powtarza głównie lektury. Nie wiem kto się bardziej stresuje, ja czy ona
DariaB 10:56, 02 maj 2023

olciamanolcia napisał(a)

Oooo❤️❤️❤️

To fakt- musi byc ostry nóż . Mam takie dwa przeznaczone do tego celu. Kanty wyglądają perfecto

Ja zawsze mam problem z porządnym naostrzeniem noża, ręczną ostrzałką mi to słabo wychodzi. Fakt Twoje kanciki są perfekto!
DariaB 10:58, 02 maj 2023

ElzbietaFranka napisał(a)

Kot upojony kocimiętką, już trzeci dzisiaj. Kocimiętki są trzy a oni tylko jedną męczą

Bo pierwszy fluidy puścił a 2 następne się upajają i koci Mietka i fluidami.
Musisz koniecznie albo popsikac albo patyki powkladaj mogą zrobic gniazdo w środku.
Jeżeli ta kocimiętka jest wysoka a chcesz nizsza podetnij pędy o połowę wtedy wypuszcza nowe i będzie równie pięknie kwitła tylko będzie nizsza.
Ja tak robię.

Kocimiętka jest niska, taka kompaktowa. Ostatnio nie widzę, żeby ją męczyły, ale jak zauważę ślady to zrobię tak jak piszesz z tymi patykami!
DariaB 10:59, 02 maj 2023

Agatorek napisał(a)
Naprawdę bardzo ładnie już u Ciebie
Info o szpadelku wysłałam na priv

Brawo za przenoszenie kostki! Kiedyś przenosiłam otoczaki , znam temat

Ps. Misa świetna!

Dostałam priva, dziękuję Silne z nas kobiety! Jak zobaczyłam to palenisko to od razu stwierdziłam, że się idealnie na misę nadaje.
DariaB 11:01, 02 maj 2023

basia3012 napisał(a)

Lasy w Twojej okolicy są przepiękne. Pozazdrościć.
U Ciebie też wiosna budzi się kolorami.
Kostka kamienna i płyty bardzo mi się podobają.
Tulipany cieszą, obojętnie jaki kolor mają. Potwierdzam.

Fakt, budzące się do życia buczyny dają niesamowite wrażenie, z resztą o każdej porze roku zachwycają, uwielbiam je! Jak skończę ścieżkę to myślę, że jeszcze zyska na wyglądzie, nie mogę się już doczekać. Tulipanami się trzeba cieszyć póki są bo za moment przekwitną i znowu rok czekania
DariaB 11:06, 02 maj 2023

Jeszcze trochę spamu tulipanowego

Dzisiaj jeszcze pogoda w miarę, a jutro ma być tylko 11 stopni i ma padać
ewsyg 23:01, 04 maj 2023

Bardzo podobają mi się te jasnoróżowe, pełne tulipanki.