Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

mrokasia 21:15, 08 kwi 2025

Nooo, moja była podobna w 2021. Teraz ma koronę z 80cm albo i więcej. Więc trzeba będzie się z ławeczką przesunąć kiedyś .
LIDKA 22:00, 08 kwi 2025

Kurka ...w moim lidlu dzis nie było. Jutro zobacze.
DariaB 11:59, 09 kwi 2025

mrokasia napisał(a)
Nooo, moja była podobna w 2021. Teraz ma koronę z 80cm albo i więcej. Więc trzeba będzie się z ławeczką przesunąć kiedyś .

A to kiedyś pewnie będzie szybciej niż myślę
DariaB 11:59, 09 kwi 2025

LIDKA napisał(a)
Kurka ...w moim lidlu dzis nie było. Jutro zobacze.

Daj znać czy upolowałaś.
DariaB 12:05, 09 kwi 2025

Po ataku zimy nie ma śladu, pozostało zimne powietrze i mroźny wiatr, ale weekend już ma być cieplutki. Czekam jeszcze na trochę cebulowych bo coś się ociągają, w sumie nawet nie pamiętam co gdzie posadziłam. Macie doświadczenie z wieczornikiem damskim? Jak wysoki jest w fazie kwitnienia? Zostawiam kilka fotek, żonkolowa rzeczka się mi udała, bardzo wdzięczne te żonkilki, nawet po kilka kwiatków z jednej cebulki.

Tulipany Van Eijk też super, ładnie się rozmnożyły.
LIDKA 16:23, 09 kwi 2025

Heheh zgapie te rzeczke bo już mam 9 doniczek żonkili z dino i 3 duże donice z cebulami z jesieni. Dałam te jesienne do donic bo chciałam zobaczyć co z nich bedzie.
Musze dopracować moje obwódki rabat i którąś obsadze na żółto.

A jeszcze mam żonkile w szafirkowej rzeczce bo sadząc szafirki to o żonkilach zapomniałam. Musze je wydłubać.
DariaB 19:38, 09 kwi 2025

LIDKA napisał(a)
Heheh zgapie te rzeczke bo już mam 9 doniczek żonkili z dino i 3 duże donice z cebulami z jesieni. Dałam te jesienne do donic bo chciałam zobaczyć co z nich bedzie.
Musze dopracować moje obwódki rabat i którąś obsadze na żółto.

A jeszcze mam żonkile w szafirkowej rzeczce bo sadząc szafirki to o żonkilach zapomniałam. Musze je wydłubać.

Zostaw szafirki, ja też mam między żonkilami szafirki, będzie kolorowo
Wiaan 12:23, 10 kwi 2025

Daria niezłą miałaś zimę Bardzo podoba mi się wisienka, bedę ją podglądać u Ciebie przez cały sezon
ajka 21:09, 10 kwi 2025

Świetne te żonkile. Już dawno miałam posadzić u siebie. I jakoś wciąż nie miałam okazji Wieczornika nie znam.
DariaB 09:43, 11 kwi 2025

Wiaan napisał(a)
Daria niezłą miałaś zimę Bardzo podoba mi się wisienka, bedę ją podglądać u Ciebie przez cały sezon

Zima zaskoczyła ogrodników śnieg był w sumie niecałe dwa dni, myślałam, że nawodni ziemię ale o dziwo było sucho. Jutro ma być cieplutko, w planach sadzenie piwonii, lili martagon które już w garażu kły puszczają i cisy jeszcze mam do posadzenia. Plewienie, ściółkowanie, sama radość