Bardzo się cieszę, że dzieła Pana Przemysława Krzemienia Wam przypadły do gustu

Ja po przeczytaniu tego wywiadu byłam (nadal jestem) mega zauroczona i człowiekiem i jego talentem i skromnością i tym co tworzy. Takie "COŚ" musi być podane dalej - facebooka nie mam to podałam dalej na Ogrodowisku
Ewa-Anda - nie, nic nie kupiłam (jeszcze), dopiero dwa dni temu się dowiedziałam o istnieniu człowieka, który takie cuda robi
Rumianko - siedź na podium, siedź, ono Ci należne m.in. za znajomość nut kaszubskich, za inne talenta nowe podium postawimy
Joku - w imieniu DT dziękuję

Nie wiem czy On uzdolniony czy raczej szalony?

Stawiam na to drugie i nie wykluczam, że w szaleństwie się uzupełniamy, chociaż rabat bym do tego nie mieszała
Martka - Ty mnie chyba z kimś mylisz
Magara, którą znam:
- pisze na szybko co jej ślina na język/palce przyniesie (czasem żałuje, że coś napisała ale leniwa jest jak pies więc nie chce jej się edytować),
- rabaty komponuje w bólach i przez przypadek (żałuje tego dwa razy bardziej, a że (j/w) leniwa jest jak pies to zakłada, że "jakoś to będzie" na tych rabatach),
- chwali się zawsze najładniejszymi zdjęciami, które udało się zrobić, nieudane kasuje od ręki (tu nie jest leniwa jak pies)