Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 00:40, 30 gru 2022

Dziewczyny, jeżeli Wam się moje "besty" podobały to bardzo mnie to cieszy Musimy się paść wspomnieniami lata, jeszcze długa zima przed nami, chociaż, znając życie - zleci raz, dwa
Szczerze powiem, i nieskromnie (Martka ), że i na mnie moje własne zdjęcia robią wrażenie Czasem sama nie mogę uwierzyć, że to moje rabaty i mój ogródek Szczególnie jak sobie przypomnę początki oraz epokę błędów i wypaczeń, kupowanie pojedynczych roślin i sadzenie gdzie popadnie Aż dziw, że jako tako udało się to uporządkować i wcisnąć na Magary Dramaty z Rabaty
April 12:43, 30 gru 2022

Magara napisał(a)

życzę
[/b]

Same miłe niespodzianki dziś w wątkach Z twoich najlepszych, wybrałam takie najmniej oczywiste połączenie, za to niezwykle udane, fakturą i kolorem. Już je chyba u ciebie chwaliłam ale powtórzę bo urzekło i dalej mnie trzyma
An_na 13:36, 30 gru 2022

Aż się wiosenne na duszy robi i ciepło w okolicach serduszka. Nie umiem wybrać jednego zdjęcia, wszystkie mnie siem podobujom
Joku 19:33, 30 gru 2022

Piękne podsumowanie minionego sezonu. Z przyjemnością oglądam tak piękne rabaty i dopieszczony na maxa ogród. Udanego ogrodowego sezonu 2023.
Alija 20:22, 30 gru 2022

Magara napisał(a)
2022 u Magary - the best of

Wybrałaś piękne zdjęcia, aż się sama buzia do nich śmieje, tak zielono, kolorowo i słonecznie.
Wszystkie mi się podobają.
Pozdrawiam noworocznie, samych sukcesów życzę w ogrodzie i w życiu.
Helen 09:13, 31 gru 2022

Przeoczyłam the besty, ale już nadrobiłam
Pięknie i spójnie masz na rabatach
Basieksp 14:20, 31 gru 2022

Wspaniałych ogrodowych chwil na Nowy Rok życzę
Gruszka_na_w... 21:46, 31 gru 2022

Dobrze Cię było mieć na forum w tym odchodzącym roku. A znając Ciebie można przyjąć za pewnik, że Twój humor i reszta zdolności pozostaną z nami w nowym roku; czego nam wszystkim i Tobie życzę. Oby Ci się darzyło, a słoneczny patrol omijał cały rok swoją działkę!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magara 00:48, 02 sty 2023

Jola April, Ania z Żuław, Jola Joku, Alicja, Helen - cieszę się, że i Wam się podoba

Basia -

Haniu - melduję, że trwam Pierwsza kawa na tarasie w tym roku wypita, pierwszy komar zatłuczony
Ciepełko lubię, ale dziwnie się dziś czułam patrząc na termometr i wygląd ogrodu, który nie do końca ze wskazaniami termometru korespondował...

Wszystkim Wam (i sobie też oczywiście ) życzę żeby 2023 dał nam dużo sił, jeszcze więcej spokoju i choć trochę dawnej normalności

P.S. Sobie dodatkowo życzę żeby życzenia Hani w temacie słonecznego patrolu się spełniły
Mgduska 09:24, 02 sty 2023

Howgh!