Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 23:55, 17 gru 2022

gogo napisał(a)
No jak to co - Twój eM wymyśli coś równie pięknego do wykonania i będzie czekał na następne pochwały

Już się boję
gogo 00:23, 18 gru 2022

Magara napisał(a)

Już się boję

Nie bój, tylko takim babskim sposobem spraw, że Twoje pomysły uzna za swoje i zacznie z zapałem robić co chcesz

Dzięki za podesłany link, bardzo mi się spodobały te domki - zdolny artysta
Helen 07:42, 18 gru 2022

Ale rewelacyjne hobby bardzo skromnego człowieka. I fajnie napisany artykuł. Podziwiam jak ktoś ma taką cierpliwość i tak precyzyjnie umie wykonywać swoją pracę. Ja niestety z tych, co muszą mieć szybko efekt. Poza tym wzrok nie ten, żeby takie rzeczy robić.
P.S. Sama bym nabyła takie cacuszko
sylwia_slomc... 11:26, 18 gru 2022

Ma facet potężny talent, a nie docenia siebie ogromnie. Perłę wyszukałaś
Kordina 11:55, 18 gru 2022

Magara napisał(a)
W ramach prasówki, przy jednej z wielu wypitych dziś kaw, przeczytałam wywiad z człowiekiem, którego prace mnie zachwyciły do tego stopnia, że pojawiła się w mojej głowie myśl o konieczności posiadania facebooka

Jak znajdziecie czas przeczytajcie koniecznie, a co więcej pooglądajcie sobie zdjęcia prac Przemysława Krzemienia:
https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,29265785,remontuje-lazienki-a-odpady-zamienia-w-miasteczka.html

No wiesz co!? To ja zbieram drewienka z opału o pożądanym przeze mnie kształcie na domki właśnie, a Ty zapodałaś takie "barokoko" domkowe, ze nie wiem czy się odważę
Basieksp 12:24, 18 gru 2022

Fajne te domki ale jaką musi mieć cierpliwość, no wielka pasja i talent
Anda 14:44, 18 gru 2022

Piękne prace, niesamowity talent. Kupiłaś już coś u niego?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
tulucy 15:10, 18 gru 2022

Przepięknie ten gość to robi. I fajnie o tym opowiada. Chyba będę chcieć wieszak
Rumianka 16:26, 18 gru 2022

Ale zdolny gościu!!! Przeczytałam artykuł z otwartą buzią...prace przecudne, a skromność niezwykła! Takich ludzi rzadko się spotyka.

Magaro. po przeczytaniu tego artykułu, informuję, że dobrowolnie schodzę, z tego podium, na którym mnie posadziłaś. Stwierdziłam, że nie zasługuję na nie, bo za wysokie progi na moje nogi i z pewnością takie zaszczytne miejsca należą się takim ludziom, jak ten zdolny pan z artykułu...

...ale co pogrzałam miejsce, to moje...
Joku 18:03, 18 gru 2022

Bramę wjazdową kontemplowałam po cichu, uzdolniony artystycznie ten twój DT . Ale i ty nie odstajesz, widać to w tworzonych przez ciebie rabatach.