Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

mrokasia 17:51, 27 maj 2022

Ooooo, altana . Super!!!
Mirka 18:27, 27 maj 2022

Asia ta altana jak by tu od zawsze stała wpasowała się idealnie
Pogratuluj wykonawcy
Co do Kocimiętki to i u mnie się bardzo sieje i pokłada ale jak zaczyna przekwitać to przycinam .
Margerytka40 18:37, 27 maj 2022

M jest dumny, że w ogóle stoi ta altana. Ja też jestem dumna.... z M
Margerytka40 18:54, 27 maj 2022

Nie wiem czy pisałam, że postanowiłam jeszcze powalczyć o te moje azalie w kolorze orange. Chętni na nie na razie odwołani a ja przesadziłam je na nowe miejsce. Poszły na leśną. Po obu stronach ścieżki. Z jednej strony 3, z drugiej 1.
Zdjęcia tak tylko dla orientacji, na dodatek rękawiczka weszła mi w kadr

Margerytka40 18:59, 27 maj 2022

Póki co mniej mnie drażnią niż w starym miejscu. Ale zobaczymy
Tam gdzie widać kostki brukowe pod azaliami chciaľam paprocie, wietlicę samczą. Teraz pomyślałam, że fajnie by tam pasowały chyba turzyce muskegońskie. Nie mogę się zdecydować. Jedno i drugie mam. Może głosowanie?
Wiolka5_7 19:24, 27 maj 2022

Piękna altana ,brawo dla eMa ! idealnie pasuje. Azalie świetnie wyglądają w nowym miejscu ale trawnik i kanciki,ach !
Judith 20:27, 27 maj 2022

Margerytka40 napisał(a)
Nie wiem czy pisałam, że postanowiłam jeszcze powalczyć o te moje azalie w kolorze orange. Chętni na nie na razie odwołani a ja przesadziłam je na nowe miejsce. Poszły na leśną. Po obu stronach ścieżki. Z jednej strony 3, z drugiej 1.
Zdjęcia tak tylko dla orientacji, na dodatek rękawiczka weszła mi w kadr

Aaaaaaaa! Ale pięknie! Jaka ścieżka! Idealnie! .
Margerytka40 20:29, 27 maj 2022

Wiolka5_7 napisał(a)
Piękna altana ,brawo dla eMa ! idealnie pasuje. Azalie świetnie wyglądają w nowym miejscu ale trawnik i kanciki,ach !

Przekażę M wyrazy uznania. Narobił się bardzo. Wszystko sam.
Wiolu nawet nie zauważyłam jak te kanciki fajnie na zdjęciu wyglądają
Z azaliami teraz jest lepiej. Pewnie trzeba poczekać by coś stwierdzić ale to już zobaczę w przyszłym roku. Coś mi tam jeszcze zgrzyta i chyba wiem co ale już nie marudzę. No i co turzyce czy paprocie?
Margerytka40 20:41, 27 maj 2022

Judith napisał(a)

Aaaaaaaa! Ale pięknie! Jaka ścieżka! Idealnie! .

Zobacz, tak to równiutko rok temu wyglądało

Wiolka5_7 20:53, 27 maj 2022

Margerytka40 napisał(a)

Przekażę M wyrazy uznania. Narobił się bardzo. Wszystko sam.
Wiolu nawet nie zauważyłam jak te kanciki fajnie na zdjęciu wyglądają
Z azaliami teraz jest lepiej. Pewnie trzeba poczekać by coś stwierdzić ale to już zobaczę w przyszłym roku. Coś mi tam jeszcze zgrzyta i chyba wiem co ale już nie marudzę. No i co turzyce czy paprocie?

Należą się
Tak kanciki i trawnik perfecto

Ja bym dała paprocie i turzyce/trawki