Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Anda 18:30, 13 wrz 2023

To tyle widoczków ogrodowych

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Joku 19:49, 13 wrz 2023

W sklepach ogrodniczych obecnie najbardziej ciekawią mnie różne ozdóbki, tzw. przydasie. Wypatrzyłam fajne rzeczy z wikliny albo ratanu.
Pszczelarnia 20:34, 13 wrz 2023

Świetne te jabłonki. A jak się nazywa ozdobna?
Magara 23:14, 13 wrz 2023

Ewa, masz super pracę Pewnie też nie jest do końca lekka, łatwa i przyjemna, bo wiadomo, różne czynniki na to wpływają, ale przynajmniej cieszysz oczy roślinnymi widokami
Agatorek 22:50, 15 wrz 2023

Ewa, ale busz Ci się zrobił .
Co to są za niebieskie kwiatki na ostatnim zdjęciu z Twojego ogrodu?

Pracujesz w super miejscu. Widać, że to musi być fajna szkółka, rośliny super, wszędzie porządek i ładne dekoracje
Anda 12:08, 16 wrz 2023

Joku napisał(a)
W sklepach ogrodniczych obecnie najbardziej ciekawią mnie różne ozdóbki, tzw. przydasie. Wypatrzyłam fajne rzeczy z wikliny albo ratanu.

Z wikliny Mamy trochę pierdółek i dekoracji, ale tylko ciut. Nie specjalizujemy się w tym
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:09, 16 wrz 2023

Pszczelarnia napisał(a)
Świetne te jabłonki. A jak się nazywa ozdobna?

To Golden Hornet
Anda 12:11, 16 wrz 2023

Magara napisał(a)
Ewa, masz super pracę Pewnie też nie jest do końca lekka, łatwa i przyjemna, bo wiadomo, różne czynniki na to wpływają, ale przynajmniej cieszysz oczy roślinnymi widokami

Jak każda praca ma swoje dobre i złe strony. Mnie latem wykanczją upały, bo jednak dużo czasu spędzam na dworze a mniej w biurze. Jednak rośliny i ich wielki wybór to na pewno dobra strona
Anda 12:14, 16 wrz 2023

Agatorek napisał(a)
Ewa, ale busz Ci się zrobił .
Co to są za niebieskie kwiatki na ostatnim zdjęciu z Twojego ogrodu?

Pracujesz w super miejscu. Widać, że to musi być fajna szkółka, rośliny super, wszędzie porządek i ładne dekoracje

Busz to jest to co najbardziej lubię Rozchodniki dają trochę struktury, tak trochę żeby oko uspokoić
Mnie się w pracy bardzo podoba. Parę lat temu poznałam tą szkółkę i bardzo chciałam się tam przenieść i mi się udało

A niebieskie kwiatki to barbula Uwielbiam
Gruszka_na_w... 13:01, 16 wrz 2023

Pięknie Ci kwitnie barbula, a reszta ogrodu świetnie sobie poradziła z fala upałów.
Bardzo umiejętnie tworzycie ekspozycje roślinne w szkółce. Jest na czym oko zawiesić. Sporo jest miejsc, którymi można się zainspirować.
Pszczółka prowadzi u siebie uprawę drzewek owocowych na stelażach. Powstała z nich piękna alejka.
W tym roku nie dane mi będzie się cieszyć widokiem rajskich jabłuszek. W okresie ich kwitnienia było tak zimno i deszczowo, że pszczoły nie miały szans na zapylenie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies