Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

UrszulaB 16:47, 20 sty 2024

Bardzo lubię do Ciebie zaglądać. Wiele mogę od Ciebie się nauczyć.
Zabieram się za oglądanie poleconych filmików.
Magara 23:28, 20 sty 2024

Anda napisał(a)

Magarku, to bodziszek wspaniały . Z szałwią Caradonna tworzą fajny duet, bo mają podobne wysokości

Dzięki Tak myślałam, że to wspaniały Połączenie świetne
Muszę swoje zdjęcia przejrzeć bo wydaje mi się, że u mnie jednak najpierw bodziszek, a później szałwia kwitnie Jak się mylę (mam nadzieję) to muszę je zestawić razem
Anda 17:00, 21 sty 2024

UrszulaB napisał(a)
Bardzo lubię do Ciebie zaglądać. Wiele mogę od Ciebie się nauczyć.
Zabieram się za oglądanie poleconych filmików.

Ula, dziekuje serdecznie i zapraszam. Ja tez ciagle sie czegos ucze, czy to tu na forum, czy tez gdzies indziej

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Joann 17:52, 21 sty 2024

Anda napisał(a)

Magarku, to bodziszek wspaniały . Z szałwią Caradonna tworzą fajny duet, bo mają podobne wysokości

Czekam aby to białe znikło wreszcie i zaczęła się wiosna. Jednak nie wierzę, że zima się tak szybko pożegna, mimo, że bardzo bym tego chciała

Ewo, zapisuję ten duet do zgapienia a Rozanne z Caradonną by pasowało?
Też z utęsknieniem czekam na wiosnę
Rojodziejowa 17:57, 21 sty 2024

Ewa, wszystko przez Ciebie Liczę teraz koszt drewnianych grządek Jakie masz grube deski, z których robiłaś podwyższone grządki?
Joann 17:59, 21 sty 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Ewa, wszystko przez Ciebie Liczę teraz koszt drewnianych grządek Jakie masz grube deski, z których robiłaś podwyższone grządki?

Ewa potrafi namieszac
Rojodziejowa 18:08, 21 sty 2024

Dobrze, niech miesza dalej!
Alija 11:04, 22 sty 2024

U Ewy można zdobyć wiele ciekawych informacji, podpatrzeć jakieś nowe rozwiązania, w ogóle to działa na wszystkich inspirująco.
Rumianka 12:43, 25 sty 2024

Też jestem tego samego zdania...często podczytuję, ale nie zawsze piszę, bo aż takiej wiedzy ogrodniczej nie mam...Pozdrawiam Ewciu
Gosialuk 19:52, 25 sty 2024

To prawda, zawsze coś ciekawego się dowiem. Też pozdrawiam.