Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna

Grzebiuszka ziemna

Magara 00:12, 18 sty 2024

Bożena, najlepsze życzenia urodzinowe, spóźnione nieco ale jak najbardziej szczere
I chyba za opis budowy drewutni nie zdążyłam podziękować wcześniej więc czynię to teraz

Moje ciemierniki pod śniegiem, ale z ciekawością poczytałam co o wycinaniu liści piszecie.
Darecka 06:17, 18 sty 2024

Ależ tu zakupy odchodzą, no jak już supertunie w koszyku, to znaczy, że wiosna tuż za rogiem (tak sobie wmawiam od kilku dni, żeby przetrwać ). W przyszłym tygodniu ma być mocno na plusie, przynajmniej w centrum, biała poducha się stopi i będzie można przyjrzeć się ciemiernikom- nie wiedziałam wcześniej, że zaleca się wycinanie liści przed kwitnieniem, nawet zimą, ale dzięki Wam się dokształciłam
Rumianka 21:52, 18 sty 2024

Wracając z Mikołajek przejeżdżaliśmy przez Gr....o G. Intensywnie pomyślałam o Tobie... Głównie o tym, czy jesteś już zdrowa.
Kordina 22:51, 18 sty 2024

Dziękuję Dziewczynki i Magarku za życzenia
Eliska - przeżyłam i zdrowieję, dzisiaj pierwszy raz po 2 tygodniach zrobiłam sobie przejażdżkę po okolicach, żeby zobaczyć jak Świat wygląda, może nawet mijałam Cię po drodze
Agatorek 15:59, 19 sty 2024

Kurde, impreza mnie ominęła . Najlepszego Bożenko, i z okazji urodzin i noworocznie

Ps. Muszę kupić supertunie. W tym roku eM sobie zażyczył do „swoich” doniczek zamiast aksamitek
tulucy 16:48, 19 sty 2024

Zdrowiej, zdrowiej, bo wiosna tuż tuż

Ja też się kuruję z jakiegoś wirusiska.

I trzymam się jakoś (dziękuję Ci bardzo za wsparcie).

Nawet zaszalałam ciemiernikowo w biedronce, teraz mam zadolowane kwiatki w donicach na balkonie. Byle przetrzymały.
Alija 21:12, 21 sty 2024

Moje ciemierniki chyba z tych późniejszych, nigdy nie kwitły tak wcześnie, chociaż muszę sprawdzić, bo w zeszłym roku dosadziłam dwa nowe.
Supertunie mnie kuszą, nigdy ich nie miałam.
Kordina 23:34, 21 sty 2024

Agnieszko - dziękuję za życzenia
Tulucy - jak tam Twoje ciemierniki?
Alu - moje mają malutkie pąki, ale jeszcze niefotogeniczne Tęsknię za ciepłem i zielenią, przypomniałam sobie taki obrazek, a przecież tu jest tyle cudnych ogrodów i mój do pięt im nie dorasta, ale jak popatrzyłam to oniemiałam z zachwytu, ha, ha, ha

Darecka 07:01, 22 sty 2024

Oniemienie wobec tych widoczków jest jak najbardziej naturalną reakcją, dołączam do oniemiałych z zachwytu Jakoś trza do tych cudnych widoków dotrwać, damy radę, już tylko 2 miesiące do wiosny
Alija 09:32, 22 sty 2024

Bożenko, też się zachwycam, cudne widoczki, teraz tylko musimy czekać. Widać, że to czekanie wszystkim się dłuży,
bo zaczynamy wyciągać zielone zdjęcia, żeby troszkę chociaż je sobie umilić.