Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Patrycja_KG_Lu 18:54, 03 cze 2025

MagdaLenka napisał(a)
Patrycja, możesz wrzucić fotkę śmiałka darniowego?
Zastanawiam się nad nim jako towarzystwem dla róży. Druga opcja to molinia Heidebraut lub Edith Dudszus.

Ostatnio w Nałęczowie kupiłam trzcinnik krótkowłosy i śmiałka darniowego. Niestety nie podpisałam doniczek, a nie miały karteczek w środku, jednak oba maja już ładne kępki.

Patrycja_KG_Lu 18:54, 03 cze 2025

Wiaan napisał(a)
Gratulacje
Bardzo mi się podoba ścieżka prowadząca do wejścia.
Patrycja, czy myślisz, że u mnie pod nowym drzewkiem pasowałby taki zestaw roślin jak masz tutaj?

A nie chcesz czegoś wyższego?
Patrycja_KG_Lu 18:56, 03 cze 2025

Makao napisał(a)
Ta ścieżka to wyszła na prawdę idealna. Pasuje do domu jak ta lala

Bardzo ją lubię. Wczoraj zakończyłam prace na jednym z trójkątów (takiej o białym kolorze kwiatów) i mam kolejną rabatę obsadzoną w 100%. Tylko muszę zaczekać, aż wszystko podrośnie.
Polon 19:03, 03 cze 2025

Ścieżka pasuje do domu idealnie.
Ale córcia w tych fioletach na ścieżce, to jak by render ktoś zrobił . Obrazek zachwycający
pestka56 19:58, 03 cze 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Bardzo ładnie wygląda

Jak długo masz tę ścieżkę? Pytam bo mam nieco ponad rok podobną i po ostatniej zimie muszę wybrać kamyczki, oczyścić przestrzeń między płytami i wsypać kamyczki z powrotem. Kamyczki mam chyba ciut większe i co jakiś czas zbieram je po bokach ścieżki. Poza tym wysiało się sporo trawopodobnych roślinek, a miałam nadzieję, że będzie czyściutko. Denerwuje mnie to.
Podobno są spoiwa do stabilizowania takich kamieni.
MagdaLenka 21:03, 03 cze 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Ostatnio w Nałęczowie kupiłam trzcinnik krótkowłosy i śmiałka darniowego. Niestety nie podpisałam doniczek, a nie miały karteczek w środku, jednak oba maja już ładne kępki.

Dzięki za fotki.
Trzcinnik to ten na pierwszym zdjęciu.

Pokaż też rabatę białą...