Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Spełnianie marzeń - ogród czas start

Spełnianie marzeń - ogród czas start

Eupraksja 22:29, 24 lut 2026

Angelika95 napisał(a)
Witam się wiosennie

Podoba mi się Twój optymizm, mój synek też już od dwóch dni woła, że nadchodzi wiosna Niedługo kończy trzy latka i też trzymam się nadziei, jak co roku, że już większy to i popracować w ogrodzie pozwoli Tyle że my dopiero w fazie urządzania ogrodu, wytyczania rabat, oczyszczania miejsca dla nich itp., więc to bardziej wymagający etap. Twoje rabaty już teraz zachwycają, a wszelkie działania są raczej dopieszczaniem, więc na pewno dużo zadań z listy planów zrealizujesz!

Ach, no i kostkę też marzy mi się że zrobimy w tym sezonie...
Angelika95 09:21, 25 lut 2026

Muszę kupić sobie jakieś sprzęty. Potrzebuję czegoś do cięcia bylin - kocimiętki, szałwie itd oraz do cięcia miskantów. Macie coś do polecenia? Wertuję forum.
Marcin89 11:01, 25 lut 2026

Angelika95 napisał(a)
Muszę kupić sobie jakieś sprzęty. Potrzebuję czegoś do cięcia bylin - kocimiętki, szałwie itd oraz do cięcia miskantów. Macie coś do polecenia? Wertuję forum.
Te wymienione akurat tnę sekatorem ręcznym, łapiąc po kilka pędów na raz.

Można też takimi nożycami dużymi lub nożycami elektrycznymi do żywopłotów (tzn. grzebień).