Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Spełnianie marzeń - ogród czas start

Spełnianie marzeń - ogród czas start

Angelika95 16:59, 26 lut 2024

Masażu od męża nie było, ale za to został z córką, kiedy ja zrywałam kolejne metry darni. Dziś 50m2, czuję się jak jakaś heroska. W tamtym roku bym tyle nie dała rady, ale przy ograniczonym czasie człowiek jakichś szybszych ruchów nabiera

Plus moje piękne krokusy, rozmnożyły się i to bardzo mam tam jeszcze białe, ale jeszcze nie wyszły. Muszę odszukać co to za odmiana i koniecznie gdzieś jeszcze je posadzić

Judith 17:15, 26 lut 2024

BrawoTy! 50m2 to nie w kij dmuchał!
Z drugiej strony nie przesadzaj z tym wysiłkiem, organizm się wciąż regeneruje .
Angelika95 17:51, 26 lut 2024

Judith - nie da rady przystopować, chcę mieć w końcu taki ogród jakie Wy macie, a nie pobojowisko
DariaB 17:53, 26 lut 2024

Szacun za zrywanie darni, pamiętam jak niedawno swoją darłam. Nieskromnie powiem, że ja mam ładną lawendę. Do obejrzenia u mnie w wątku nawet na ostatnich fotkach jest.
Wiolka5_7 18:21, 26 lut 2024

Brawo Ty! żebyś wiedziała , że człowiek dostaje powera ,jak zegar tyka

Ja mam ciągle z tyłu głowy myśl , jak eM zostaje z małą, że zaraz będzie mnie wolał do domu

Śliczne krokusiki, ja ciągle nie mam ani jednego , cały czas kupuję i nie mogę kupić
MagdaLenka 20:02, 26 lut 2024

Angelika95 napisał(a)
Judith - nie da rady przystopować, chcę mieć w końcu taki ogród jakie Wy macie, a nie pobojowisko

Też bym tak chciała, ale jakoś nie mam takiego powera jak Ty.
Teraz mamy z małżem kilka dni wolnego, więc też będziemy się mierzyć z pobojowiskiem. Mamy do ogarnięcia graciarnię za garażem.
Marcin89 20:11, 26 lut 2024

No super działasz Będzie pięknie, a wszystko wymaga czasu.

Krokusy podobne do moich.
Narsilia 20:33, 26 lut 2024

Angelika95 napisał(a)
Tak mnie chwalicie a jeszcze zdarłam darń z 25m2 w godzinę! To dopiero coś!

Jutro się chyba nie ruszę. Nie ma to jak rok leżeć i pachnieć, a potem dorwać się do łopaty jak kto głupi

Jejku jaki szacun , doceniam bo przedemna to samo , jeszcze przy dzidzi co już mało śpi w dzień a wyznaczyłam sobie takie rabaty że chyba mi się kręgosłup złamie od kopania tego , ale jak masz jakiś patent dodatkowy , 3 kawy przed czy energetyki to podziel się
NowaKiKi 20:47, 26 lut 2024

Brawo Ty! Zazdroszczę takiej chęci do pracy, ja ostatnio wypalona jakas jestem, dopiero udało mi się naszkicowałam jakis plan zmian na rabacie
Angelika95 21:15, 26 lut 2024

Kochani, ja się już wysiedziałam i wyleżałam za wszystkie czasy, energię mam zmagazynowaną z tamtego roku jeszcze, to przez to tyle siły