Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ania na Żuławach

Ania na Żuławach

An_na 14:30, 23 cze 2023

Od razu mi lepiej, idę sadzić

TAR 14:56, 23 cze 2023

Mialam te hortensje kwitla mi tylko w roku posadzenia i to w maju, podpedzona na targi. Potem juz tylko liscie. To ze w ogole zime przezyla to cud, bo sa dosc wrazliwe i trzeba mocno okrywac.

Do mnie wlasnie splynely ostatnie zakupy, rodgersje, ostrozki, budleje, jasminowce, wiazy, i jakies popierdolki. A zamiast przywrotnikow dostalam jakies bodziszki, firma z klasa pomylila sie i dosle przywrotniki. Ciekawe co to za bodziszki mi dali. Jakby Rozanne to bym chyba padla ze smiechu. Chcialam dzis sadzic ale pada od rana.

Aniu czy juz cos wiadomo z jutrem????
An_na 15:19, 23 cze 2023

To mnie troszkę zmartwiłas, że nie kwitnie w kolejnych latach. Za to teraz jest tak piękna, że bardzo cieszy moje oko

Rzeczywiście porządna firma. Teraz takich coraz mniej. Dasz namiary?

Ty nie możesz sadzić, bo pada a u mnie praży niemiłosiernie. A przecież wcale tak daleko do siebie nie mamy.
Napisałam priv w sprawie jutra.
Kordina 15:31, 23 cze 2023

Fajna ta lobelia, poczytałam o niej, że bylina, a ja od lat miałam fioletkowo - niebieską jednoroczną i tak mi się utrwaliła jako jednoroczna właśnie całe życie człowiek się odprogramowuje
Magleska 15:46, 23 cze 2023

Ania i po co te przywrotniki kupujesz wyślę Ci ,tylko niech te upały się trochę zmniejszą ,bo nie wykopię chcesz ich cały karton -z 5 większych kęp mogę wykopać spokojnie ....one się rozrastają jak głupie i sieją też okropnie

może z tą zamianą na bodziszki to wyjdzie fajnie ciekawe ,co to za one

zaglądam na bieżąco ,ale gonię własny ogon i tylko czytam i oglądam co tam w moich ulubionych się dzieje .....

Białaskowi staruszkowi życzę zdrówka i młodzież wymiziaj

Edit : to było do Tarci

Witam się u Ciebie Aniu -widzisz podczytuje po cichaczu zamiast się przywitać
An_na 15:50, 23 cze 2023

Magleska napisał(a)
Ania i po co te przywrotniki kupujesz wyślę Ci ,tylko niech te upały się trochę zmniejszą ,bo nie wykopię chcesz ich cały karton -z 5 większych kęp mogę wykopać spokojnie ....one się rozrastają jak głupie i sieją też okropnie

może z tą zamianą na bodziszki to wyjdzie fajnie ciekawe ,co to za one

zaglądam na bieżąco ,ale gonię własny ogon i tylko czytam i oglądam co tam w moich ulubionych się dzieje .....

Białaskowi staruszkowi życzę zdrówka i młodzież wymiziaj

A już myślałam, że zamiast latrii kupiłam przywrotnik
Aż się zorientowałam, że to o Tarcię chodziło

Witaj Magdo
czy ja też mogę liczyć na małą kępkę przywrotnika?
An_na 15:52, 23 cze 2023

Kordina napisał(a)
Fajna ta lobelia, poczytałam o niej, że bylina, a ja od lat miałam fioletkowo - niebieską jednoroczną i tak mi się utrwaliła jako jednoroczna właśnie całe życie człowiek się odprogramowuje

No fajna
Miałam kiedyś w donicy, ale nie przetrwała zimy. Ta pójdzie od razu do gruntu.
Te jednoroczne też fajne, ale dla mnie ta jest ładniejsza. Kolor ma piękny. Taki jak lubię
TAR 16:00, 23 cze 2023

Madziu, zamowilam jeszcze nim z Toba zalatwilam, a bedziesz miec to slij, ja sie w nich po prostu zakochalam i wszedzie utykam. Z bodziszkami mila niespodzianka, a takie ladne kępki ze niecierpliwie sie co za one. Popatrze moze maja naklejki i sie dowiem.
Magleska 17:12, 23 cze 2023

An_na napisał(a)

A już myślałam, że zamiast latrii kupiłam przywrotnik
Aż się zorientowałam, że to o Tarcię chodziło

Witaj Magdo
czy ja też mogę liczyć na małą kępkę przywrotnika?

właśnie edytowałam posta
tak to było do Tarci

Witam się ładnie u Ciebie zaglądam i podczytuję
zobaczę ile Tarcia będzie chciała -ale myślę ,że spokojnie mogę się podzielić jeszcze kępęczką
Magleska 17:13, 23 cze 2023

TAR napisał(a)
Madziu, zamowilam jeszcze nim z Toba zalatwilam, a bedziesz miec to slij, ja sie w nich po prostu zakochalam i wszedzie utykam. Z bodziszkami mila niespodzianka, a takie ladne kępki ze niecierpliwie sie co za one. Popatrze moze maja naklejki i sie dowiem.

A gdzie zamawiałaś ?