Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w malinówkach

Ogród w malinówkach

Marcin89 13:07, 09 lut 2025

Angelika95 napisał(a)
No i po takich zdjęciach to i ja bym chciała mieć krwawnicę
Mówisz i masz. Jak tylko zobaczę, że sadzonki żyją, to Ci wyślę Takie maluchy łatwo będzie spakować. Ja albo dam trochę tej krwawnicy na rabaty albo i wcale. A sadzonek z 10 chyba będzie.

Przypomnij się w marcu, Oki?
Angelika95 13:11, 09 lut 2025

Marcin89 napisał(a)
Mówisz i masz. Jak tylko zobaczę, że sadzonki żyją, to Ci wyślę Takoe maluchy łatwo będzie spakować. Ja albo dam trochę tej krwawnicy na rabaty albo i wcale. A sadzonek z 10 chyba będzie.

Przypomnij się w marcu, Oki?

Oj nie nie, dziękuję bardzo, ale nie mam na nie pomysłu, nie chcę, żeby się zmarnowały no i w tym roku żadnych nowych rabat, ale dziękuję bardzo
Marcin89 13:13, 09 lut 2025

Angelika95 napisał(a)

Oj nie nie, dziękuję bardzo, ale nie mam na nie pomysłu, nie chcę, żeby się zmarnowały no i w tym roku żadnych nowych rabat, ale dziękuję bardzo
A na rabatę pod okno? Skoro i tak będą tam przesadzanki.
Angelika95 13:27, 09 lut 2025

Nie kuś mnie już kupiłam perowskie i hakone. Będę miała do oddania kilka hameln i rozchodników herbstfreude
LIDKA 14:42, 09 lut 2025

Marcin chciałam napisać ze krwawnica fajnie z szałwią wygląda. Kolory sie wzajemnie podbijają. Alw Justyna mnie uprzedziła.
Wiolka5_7 21:05, 09 lut 2025

Marcin nie wymyślaj kolejnych nowych roslin typu pampasowa ,tylko posaadz najpierw te co już masz

Widzę , że zacząłeś trochę od du.y strony bo najpierw kupiłeś rośliny a potem robisz projekt

Marcin89 21:28, 09 lut 2025

Wiolka5_7 napisał(a)
Marcin nie wymyślaj kolejnych nowych roslin typu pampasowa ,tylko posaadz najpierw te co już masz

Widzę , że zacząłeś trochę od du.y strony bo najpierw kupiłeś rośliny a potem robisz projekt

No tak jakby. Ale są to gatunki, których nie odpuszczę: rozplenice, miskanty, hortki, szałwie, kocimiętki i ostnice. Tylko chcę je teraz skomponować. A duety i zestawy mam w głowie od dawna

Zresztą, kto tak nie robi? Chyba tylko Patrycja

Ps. Chyba 3 razy zmieniałaś styl ogrodu, czy kompozycje. Gdybyś wiedziała, że ten pierwszy a la japoński Ci nie leży, to byś go nie robiła. Ale nie wiedziałaś. To chyba każdy ma takie etapy w ogrodowaniu A i trendy ogrodowe się zmieniają
olciamanolcia 21:31, 09 lut 2025

Pa,ietaj, ze ostnice tez nie są trwałe-licz się z tym ,że po sezonie mogą albo zgnić
fakt - rozsiewaja się
Marcin89 21:33, 09 lut 2025

olciamanolcia napisał(a)
Pa,ietaj, ze ostnice tez nie są trwałe-licz się z tym ,że po sezonie mogą albo zgnić
fakt - rozsiewaja się
Spokojnie, mam już obcykany zamiennik od Andy Ale najpierw posadzę to co mam. Raz mi zgniły ostnice, bo trzymałem w wodzie... dla ich dobra of course xd
Marcin89 21:35, 09 lut 2025

Mam nowe rysunki. Miały być takie na odpier***, a wyszły całkiem ładne.

Ćwiczyło się kolorowanki od dziecka Zaraz wstawię.