TAR
09:05, 18 kwi 2026
Ja mam dwie suszarki i uwazam, ze to byl jeden z lepszych zakupow podobnie jak zmywarka. U nas z racji pracy i 3 zwierzakow pralka dziala czesto i suszarki tez, prania jest duzo. A ja nienawidze wieszac prania, to zmarnowany czas na przyjemnosci. Ubrania sie nie kurcza, bo uzywam wlasciwych programow. A sa dwie bo jedna sie zepsula i od razu kupilam druga a pierwsza za grosze udalo sie naprawic. To zostala.
Nie uwazam by pranie suszone na dworzu bylo lepsze i bardziej pachnace. Biale rzeczy zawsze mialam ufajdane przez robale. I zima, gdzie suszyc i rozwieszac? Ale wolnoć Tomku w swoim domku. Kazdy robi jak mu wygodnie
Co do nawozu, probowalismy wielu i zostalismy przy Florovit z zelazem. Moja trawa wyglada i rosnie najlepiej. Ten nawoz ma drobna frakcje przez co szybko sie wchlania i rozpuszcza nawet przy niewielkim podlaniu jak nie ma deszczu a nie leza te kulki w trawie nierozpuszczona jak np. Fruktovit.
Jest mocno kaloryczny, trawa jest po nim ciemnozielona.
Nie uwazam by pranie suszone na dworzu bylo lepsze i bardziej pachnace. Biale rzeczy zawsze mialam ufajdane przez robale. I zima, gdzie suszyc i rozwieszac? Ale wolnoć Tomku w swoim domku. Kazdy robi jak mu wygodnie
Co do nawozu, probowalismy wielu i zostalismy przy Florovit z zelazem. Moja trawa wyglada i rosnie najlepiej. Ten nawoz ma drobna frakcje przez co szybko sie wchlania i rozpuszcza nawet przy niewielkim podlaniu jak nie ma deszczu a nie leza te kulki w trawie nierozpuszczona jak np. Fruktovit.
Jest mocno kaloryczny, trawa jest po nim ciemnozielona.