Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w malinówkach

Ogród w malinówkach

Marcin89 20:18, 17 maj 2026

Ten sezon jest naprawdę dziwny pogodowo Magnolia Susan ma do teraz pąki kwiatowe, podobnie jak lilak. A platany dopiero teraz wypuszczają liście. U kogoś podobnie?
Marcin89 21:03, 17 maj 2026

Angelika95 napisał(a)
Co ile masz amanogawy na rabacie z kosaćcami?
Chyba Cię nie było na forum, więc aktualizuję. Amanogawy są dokładnie co 1,75 m od siebie
Angelika95 20:20, 22 maj 2026

No tak Marcin, na forum teraz bywam a nie jestem, chciałabym więcej, ale moja sytuacja obecna jest bardzo absorbująca, może za rok będzie łatwiej ale ogród w moim sercu na oddzielną przegródkę i kiedy mogę to podczytuję co u Was - zwłaszcza w nocy kiedy któreś z dzieci nie może spać, ale mniej piszę co by o 2 czy 3 w nocy nie napisać czegoś od czapy ale teraz zapraszam Cię do siebie do wątku, bo mam dylematy, a jutro mama ma wychodne i zamierza się obkupić
Marcin89 11:50, 24 maj 2026

Angelika95 napisał(a)
No tak Marcin, na forum teraz bywam a nie jestem, chciałabym więcej, ale moja sytuacja obecna jest bardzo absorbująca, może za rok będzie łatwiej ale ogród w moim sercu na oddzielną przegródkę i kiedy mogę to podczytuję co u Was - zwłaszcza w nocy kiedy któreś z dzieci nie może spać, ale mniej piszę co by o 2 czy 3 w nocy nie napisać czegoś od czapy ale teraz zapraszam Cię do siebie do wątku, bo mam dylematy, a jutro mama ma wychodne i zamierza się obkupić
Niestety nie było mnie na czas, do tego zrobiłem sobie przerwę od Internetu na dzień. Ale miałem ważny powód

Ale w międzyczasie już kupiłaś drzewka, zrobiłaś przymiarki i domówiłaś nawet. To jest git, teraz tylko sadzić
Marcin89 12:00, 24 maj 2026

Do tematów ogrodowych wrócę jak będzie wena i zdjęcia Irysy sobie kwitną, kocimiętki i szałwie też. Pomidory i papryki posadzone, cukinię już wschodzą. W kolejce mam obsadzanie nowych donic.

A to widoki z wczorajszego wyjazdu, pogoda dopisała na 100%

Śnieżka❤️

ajka 20:04, 24 maj 2026

Piękne górskie widoki. My mieliśmy dziś skoczyć na Śnieżne Kotły, ale zamiast tego rano była akcja sor i kleszcz, więc skończyło się na rowerach niedaleko domu.

Ps. U mnie też platan dopiero puszcza liście. Lilaki mam razem 2, jeden kwitnie, a drugi dopiero zaczyna.
Judith 20:21, 24 maj 2026

Marcin, minąłeś się na Śnieżce z moim małżonkiem osobistym .
Marcin89 08:08, 25 maj 2026

ajka napisał(a)
Piękne górskie widoki. My mieliśmy dziś skoczyć na Śnieżne Kotły, ale zamiast tego rano była akcja sor i kleszcz, więc skończyło się na rowerach niedaleko domu.

Ps. U mnie też platan dopiero puszcza liście. Lilaki mam razem 2, jeden kwitnie, a drugi dopiero zaczyna.
To współczuję akcji SOR, ale najważniejsze jest zdrowie. Super, że zdążyliście na rowery Ja już wiem, że ten lilak mi nie rozkwitnie. A widzę po kolorze, że to zwykły fioletowy, a nie Krasawica Moskwy. Znowu pomyłka
Marcin89 08:10, 25 maj 2026

Judith napisał(a)
Marcin, minąłeś się na Śnieżce z moim małżonkiem osobistym .
No co Ty gadasz
Marcin89 08:12, 25 maj 2026

Rabata powinna nazywać się irysowa

To jest jedna kępa: