Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

Milka 13:44, 23 sie 2012

ogród wczesną porą ma taki magiczny urok!

co do tej brunery, mam ją, jest cudna i ponoć bez problemu zimuje
Welka 13:54, 23 sie 2012

Witam!
Bożenko ja kupiłam właśnie brązową u Szmitów, tylko że taką wysoką i wyprostowaną (stała obok Frosted Curls, w ich katalogu nazwana Bronze Form); zaczęłam czytać o trawach w necie, ale są tak dziwne informacje że zgłupiałam, na all taka wysoka jest sprzedawana jako ta, która będzie miała formę "płaczącą" jak Frosted. Mam obie już wsadzone i brązowa ani trochę nie przypomina formą Frosted Curls, zobaczymy co z tego będzie.
Pozdrawiam
EPODLAS 18:30, 23 sie 2012

Irenko, nigdy bym tak wcześnie nie latała z aparatem gdyby nie ranny wyjazd do Szmita. Ale słońce jak na 7 rano operowało już dosyć mocno.
Ewelinko, wyjaśniłam ci w twoim wątku jeżeli chodzi o trawy. Mam nadzieję, że w końcu wiesz co kupiłaś.
To co najbardziej podobało mi się u Szmita, to poznakowane wszystkie rośliny i obsługa, która na temat roślin w szkółce wiedziała dużo. A wierzcie mi, nie zawsze tak jest.
Welka 20:15, 23 sie 2012

Dzięki Bożenko, zaraz zajrzę do siebie.
EPODLAS 11:26, 24 sie 2012

Dzisiaj może nie na temat. Nie mam na razie nowych zdjęć i najprawdopodobniej pojadę na działkę w niedzielę. Jak już pisałam mam 3 wnuków, sami chłopcy - wszystkich kocham bardzo. Dzisiaj chciałam wam pokazać, najstarszego. Niedługo odjedzie, ale sporo byliśmy razem w wakacje. Wygraliśmy się do kina na Niesamowitego Spidermena, a że mieliśmy trochę czasu poszliśmy do fontann. Skończyło się, że miał zupełnie mokre spodenki, które wykręciliśmy z wody, a że było gorąco, szybko wyschły. Zabawa była przednia, dzieciaki chlapały się do woli.
Mój wnuk.

A tu w parku linowym, ani razu się nie zawahał, trzeba dodać że cały czas asekurował go dziadek.

Wybrali najłatwiejszą trasę, ale wierzcie i M nie było łatwo, a co dopiero siedmiolatkowi.

adka 12:47, 24 sie 2012

Witaj Bożenko,fajna z Ciebie babcia.Powiedz mi ,czy warto się wybrać do tego naszego parku linowego ,dzieciaki mnie ciągną a ja się boję czy jest bezpiecznie.Pozdrawiam.
Milka 13:52, 24 sie 2012

piękny wnuczek Bożenko i jego zdjęcia w fontannie
EPODLAS 17:41, 24 sie 2012

Adriano, mój wnusio był zachwycony, on był trochę za mały, ale za to z dziadkiem. Kiedy wszedł do góry na pierwszą kładkę i wszystko zaczęło się pod nim ruszać, powiedziałam, że może zejść, ale on poszedł dalej mimo, że minę na początku miał nietęgą. Myślę, że wyrośnie z niego wspaniały facet.
Irenko, wnuczek fajny i jeszcze straszna z niego mądrala.
eliza3 17:44, 24 sie 2012

Bożenko, fajny chłopak...odważny. Ja też mam wnusię na wakacjach i też będzie mi smutno jak odjedzie. Och, kochamy te wnuki i zawsze cieszymy się ze wspólnie spędzonego czasu.
EPODLAS 18:18, 24 sie 2012

Święta racja Elizo. Kiedyś marzyłam o wnuczce, ale dzisiaj cieszę się z tych trzech łobuziaków, którymi obdarowali mnie moi dzieci. Szkoda, że mieszkają tak daleko.