Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

Jatra 22:25, 23 sty 2013

Rewelacyjne , jak miło że niedługo już będziemy w realu oglądać takie widoki
barbara_kraj... 22:58, 23 sty 2013

Mnie cieszą kwitnące domowe
EPODLAS 12:06, 24 sty 2013

Zeta to obie kochamy brzozy śmieciuchy. Liście są tylko jesienią, a tylko dobrego co nam dają drzewa, liściaste nie da się zmierzyć żadną miarą. A po za tym jakie są piękne. Mój klon śmieci, ale w upały daje dobroczynny cień, a jesienią wygląda przepięknie. Ogrody bez drzew są smutne.
Jatra, u nas dziś pada śnieg, ale w sercu już czuje wiosenne zrywy. Jutro idę pooglądać nasiona, no i może już coś kupie. Już kupowanie nasion jest takie "wiosenne"
Basiu, twoje doniczkowe są piękne. Ty znasz się i pewnie kochasz wszystkie rośliny, od łąkowych poprzez ogrodowe i doniczkowe. Ja nie mogę się pochwalić takimi pięknymi doniczkowymi jak ty.
ewalm 14:39, 24 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Zeta to obie kochamy brzozy śmieciuchy. Liście są tylko jesienią, a tylko dobrego co nam dają drzewa, liściaste nie da się zmierzyć żadną miarą. A po za tym jakie są piękne. Mój klon śmieci, ale w upały daje dobroczynny cień, a jesienią wygląda przepięknie. Ogrody bez drzew są smutne.
.

O, Bożenko, zgadzam się co do słowa
U mnie zima w pełni, ale takie malutkie przebłyski wiosny czasem widać.Coraz bardziej słychac ptaki, częściej jakis drapieżny przeleci..
Zaglądałam na strony dotyczące fotografii, które mi polecałaś. I jeszcze raz dziękuję za linki : )
pozdrawiam
Milka 15:11, 24 sty 2013

Bożenko, a ja te twoje botaniczne tez kocham
Martek 15:17, 24 sty 2013

Te chodniki to jak Paryż Dakar dla naszych nóg ;(
Pozdrawiam serdecznie Epodlas .Tulipany cieszą ...
EPODLAS 10:35, 25 sty 2013

Zeta, ja jeszcze oznak wiosny nie widzę, może na wsi coś już wiosną pachnie, u nas nie. Dzisiaj jest większy mróz, ale słonecznie i jakoś optymistycznie.
Ja też czasami poczytam te linki, zawsze warto wiedzieć coś więcej, już dużo wskazówek staram się zastosować przy pstrykaniu. Przyznam, że najmniej rozumiem o kadrowaniu obrazu, te mocne punktu itd, jakoś jeszcze tego nie łapię.
Irenko, w zeszłym roku dosadziłam tulipanów botanicznych, pamiętam że jakieś o czerwonych kwiatach i jakieś tulipanki skalne. Mam nadzieję, że będą ładne.
Martek masz rację z tymi chodnikami, dzisiaj znowu idę w teren, mam nadzieję że aż tak się nie zmacham jak ostatnio.
jotka 10:38, 25 sty 2013

Miłego spaceru Też mam sporą trasę dzisiaj w planach... Zapraszam na mojego tulipana parapetowego
EPODLAS 10:59, 25 sty 2013

Jolu, to dzisiaj mamy chodzone Tulipana oczywiście obejrzę>
an_tre 11:14, 25 sty 2013

Bożenko, a jak zapowiada się dzionek u ciebie? u nas straszna mgła, ale też można pospacerować pozdrawiam i miłego chodzonego
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies