Celinko, Bogdziu i Aniu, u nas piękna zima. Mróz taki -5, śniegu dużo, dzieciaki mają frajdę. Znajomi, którzy mają małe dzieci organizują dla nich kulig. Ja namówiłam M i pójdziemy do południa do lasu, mój piesek uwielbia śnieg, będzie zadowolony. Ja też lubię taką zimę.
Pozdrawiam w niedzielny poranek, u nas śniegu sporo, ale pochmurno. Wczoraj było o wiele ładniej. A ponieważ obiad ugotowałam wczoraj, biorę mojego psiaka i idę do lasu. Wczoraj w Biedronce widziałam prymulki po 2,99 zeta. Jutro chyba sobie kupię, na razie jeszcze na stole stoi miniaturowa różyczka. Ale prymulki postawię sobie koło komputera.
Witam!
U mnie od rana śnieg pada, -7, ale słoneczko jest i mogę Ci podesłać
Jutro będziemy babciom i dziadkom kupować jakieś kwiatki i chyba sobie też coś kupię, bo skoro w ogrodzie biało a ja lubię kolorowo to chociaż w domu jakieś kwiatowe kolory będą
Pozdrawiam
Hej Bozenko !! Dzięki za info o prymulkach muszę je mieć!!! Może mi chumor poprawią! U nas ciagle zachmurzone, długo siedzę w pracy, zimno, ciemno i jakoś przygnębiająco ! Prymulki pomogą
Cześć Bożenko, u mnie dzisiaj też pochmurnie, szkoda, bo zimowe słonko, gdy śniegu jest dużo jest przepiękne. Nawet byłabym wówczas skłonna do porobienia kilku fotek.
A tak.. to jednak wolę wiosnę w waszych ogrodach oglądać .