Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 18:17, 06 mar 2013

Dziewczyny jestem jeszcze w domu, ale już pojutrze wyjazd. Nie mogłam wytrzymać i musiałam zajrzeć na Ogrodowisko. U nas dzisiaj było tak pięknie, wiosennie, że chciało się żyć. W czasie mojej nieobecności M pojedzie na działkę i ma popracować. Ja już zadbałam o to, żeby mu się nie nudziło. Jak przyjadę to zaraz biorę się za sianie warzyw, mam nadzieję że pogoda pozwoli. Myślę że już botaniczne tulipanki może będą miały pąki. Pozdrawiam wszystkie mnie odwiedzające dziewczyny serdecznie.
Welka 18:31, 06 mar 2013

Witam!
Przyszłam pomachać Ci przed wyjazdem, bo pewnie później nie zdążę.
Bezpiecznej podróży i miłego wypoczynku
Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:52, 06 mar 2013

Witaj Bożenko u nas też piękna wiosna już dzis 15C i tak wszystko już wyrasta i krzewy się budzą do życia i nam zaraz lepiej i chce się żyć i życzę Ci szczęśliwej podróży i wiele radości z wnukami i do milego z powrotem
EPODLAS 20:04, 06 mar 2013

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że podróż przebiegnie ok. Ale Danusia ma rację, rośliny budzą się do życia i my też.
an_tre 21:13, 06 mar 2013

Bożenko udało ci się zrobić piękną fotkę wierzbom masz fajne spojrzenie na otaczającą cie przyrodę życzę miłej i bezstresowej podróży pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AniaDS 21:52, 06 mar 2013

Bożenko, zachwycające te wierzby, ależ nastrojowe ujęcia, aż mi dech zaparło. Tak mi się dzieciństwo nagle przypomniało..
Od zawsze podziwiałam przyrodę i takie widoki, jak te na Twoich zdjęciach, to one robiły na mnie ogromne wrażenie.
Jakby czas stanął w miejscu..

Udanej podróży :*
EPODLAS 22:09, 06 mar 2013

Aniu i Aniu
Cieszy mnie że spodobały wam się zdjęcia wierzb. Taki mam widok z tylnej części ogrodu. W zachodzącym słońcu ich gałęzie nieraz są intensywnie pomarańczowe. W ogrodzie nie było specjalnie co fotografować, więc poszłam zrobić zdjęcie wierzbom. Mam nadzieję, że jak przyjadę to już będę mogła pokazać zdjęcia wiosennego ogrodu.
an_tre 22:20, 06 mar 2013

EPODLAS napisał(a)
Aniu i Aniu
Cieszy mnie że spodobały wam się zdjęcia wierzb. Taki mam widok z tylnej części ogrodu. W zachodzącym słońcu ich gałęzie nieraz są intensywnie pomarańczowe. W ogrodzie nie było specjalnie co fotografować, więc poszłam zrobić zdjęcie wierzbom. Mam nadzieję, że jak przyjadę to już będę mogła pokazać zdjęcia wiosennego ogrodu.
Na pewno wyjdą już tulipany, może zaczną kwitnąć? będziesz tęskniła
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 22:58, 06 mar 2013

an_tre napisał(a)
Na pewno wyjdą już tulipany, może zaczną kwitnąć? będziesz tęskniła

Aniu, wysłałam ci meila.
zuza12 08:36, 07 mar 2013

Witaj Bozenko.
Dziekuję za słowa otuchy w czasie choroby. Juz prawie doszłam do siebie i nadrabiam zaległości.
Tobie zyczę szczęśliwej podróży i niezapomnianych wrażeń.
Pozdrawiam