Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

wanda7 18:27, 29 lut 2012

Celina 18:58, 29 lut 2012

Wróciłam z działeczki, jeszcze mokro ale po ziemią już się gotuje
EPODLAS 20:04, 29 lut 2012

Wandzia i Celinka wykorzystały dzisiejszy dzień na pracę w ogrodzie. Jak cudownie że wiosna tuż, tuż.
Bogdzia 20:13, 29 lut 2012

EPODLAS napisał(a)
Wandzia i Celinka wykorzystały dzisiejszy dzień na pracę w ogrodzie. Jak cudownie że wiosna tuż, tuż.

A ty Bozenko bardziej chyba się do wyjazdu szykujesz niz do pracy w ogrodzie.
AniaDS 20:42, 29 lut 2012

Bożenko, już zaczęłaś sezon, ale masz fajnie .
U mnie jeszcze śnieg leży, ale liczę na to, że lada dzień i tutaj zniknie. Już mnie nosi, pograbiłabym sobie... .
EPODLAS 21:39, 29 lut 2012

Aniu, pogoda będzie coraz ładniejsza, a weekend ma być ładny. Może uda ci się coś zrobić w ogrodzie.
Teraz przeglądałam zdjęcia z wiosennym kwiatami i znalazłam jeszcze takie, które chyba nie pokazywałam. Wiosenne, żółte tulipany na skarpie.

EPODLAS 21:54, 29 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

A ty Bozenko bardziej chyba się do wyjazdu szykujesz niz do pracy w ogrodzie.

Masz rację Bodziu, cieszę się, że w niedzielę będę już ze swoimi dziećmi. Ale nie omieszkam zachaczyć tam jak o jakieś centrum ogrodnicze. U nich też nasiona, cebule i inne cuda ogrodnicze są w marketach, t zresztą tak jak u nas.
Celina 09:51, 02 mar 2012

Witam w piątkowy poranek
AgnieszkaBK 09:54, 02 mar 2012

EPODLAS napisał(a)
Aniu, pogoda będzie coraz ładniejsza, a weekend ma być ładny. Może uda ci się coś zrobić w ogrodzie.
Teraz przeglądałam zdjęcia z wiosennym kwiatami i znalazłam jeszcze takie, które chyba nie pokazywałam. Wiosenne, żółte tulipany na skarpie.

Jakie śliczne tulipanki....miłego dnia Bożenko
EPODLAS 10:22, 02 mar 2012

Witam was dziewczyny serdecznie i także życzę miłego dnia. U nas pochmurnie, ale ciepło. W niedzielę odlot. Na szczęście jest internet i będę zaglądać na ogrodowisko. A po powrocie to już będzie wiosna i już trzeba się konkretnie zabrać za prace w ogrodzie. Wezmę się najpierw za warzywniak. Mąż podczas mojej nieobecności pojedzie na działkę i obiecał że skopie warzywniak, jak pogoda pozwoli. Mam na nim zmarzniętą saladerę, posianą na jesień. Szkoda, że nie zakwitnie pigwowiec i forsycja. Zaszkodziły im styczniowa wiosna i mroźny luty. Wszystkie pączki zmarzły. Ale inne rośliny nadrobią straty.