Ania wpadam z rewizytą Nie znałam wcześniejszego wątku, ale zmiany jakie zaserwowałaś są spektakularne. Zmieniony kształt rabat bardzo na plus, piekny, dojrzały, zadbany ogród. Ścieżka jest jak z pocztówki, niesamowita
Nadpisuję się nad kompostownikiem, ponieważ jestem na etapie wywalenia takiego samego plastikowego. Zakupiłam drewniany na OLX pod wymiar dwukomorowy, trzeba go poskładać i usadowić, czeka od jesieni. W marcu będziemy z nim działać
My nie chcemy bawić się w drewniany bo za 3 lata będzie się sypał i znowu trzeba będzie czegoś szukać. Dlatego postanowiliśmy wymurować taki na stałe ale żeby zdobił ogród bo będzie widoczny z prawie każdego miejsca to padło na cegłę.
Najpierw miała być taka z odzysku ale są prawie w tej samej cenie co nowe więc... kupimy nowe.
Tylko nie wiemy czy w tym sezonie bo mamy wymieniać okna i elewację.
Ten do ma już 19 lat. Okna są dwuszybowe w dodatku ze szprosami. Ucieka bardzo dużo ciepła i czas je wymieniać na 3szybowe. Będziemy starać się też o dotację. Zasady przyznawania teraz się zmieniły i łapiemy się na bardzo dobry zwrot. Głupio nie skorzystać
No a jak wymieni się okna to elewacja siłą rzeczy będzie do poprawki