Uśmiałam się z tego filmiku
No mam dwie kotki i przez 5 lat nie było problemu ani demonstracji. Dopiero od 3 lat mojej jednej kotce coś się poprzestawiało i kupę robi obok kuwety. Ta druga kotka załatwia swoje potrzeby na dworzu więc to nie problem konkurencyjny. Żwirki testowałam różne nawet silikonowe o różnych zapachach - bez zmian. Kupiłam drugą kuwetę i przez pewien czas stały dwie. Potrafiła wysikać się do obu a kupę zrobić po środku na płytkach. Kładłam nawet podkłady ale zawsze je skopała i tyle.
Nie wiem co chce mi zademonstrować.
Przychodzi mi jeszcze do głowy kupno jednej wielkiej kuwety. Może ta jest za mała. No ale miała dwie średnie i też nie pasowało.
Myślę też o tym że to chyba zbiegło się z wycofaniem z rynku żwirku który kiedyś stosowałam. Gdybym wiedziała to bym zapisała sobie nazwę i spróbowała gdzieś w necie go znaleźć ale niestety. Próbowałam sobie przypomnieć i nic. W sklepie powiedzieli że już go nie będzie.
I tak mniej więcej od tamtej pory zrobił się ten problem. Stosowałam podobne ale bez zmian.
Śmieję się że ma królewską kupę i byle gdzie kłócą nie postawi

Na szczęście te problem jest tylko przez sezon zimowy i głównie gdy na dworze są przymrozki bo wtedy księżniczka nie wyjdzie na dwór bo by zmarzła jej dupka

. Jak tylko się ocieplą to problemu nie ma bo wtedy załatwia się całkowicie na dworzu.
Jest to więc do przeżycia bo każdy już się przyzwyczaił i uważa rano jak idzie bo kuweta stoi przy drzwiach do garażu i tam też można natknąć się na niespodziankowego klocka. Po prostu na wszelki wypadek każdy jak tamtędy idzie robi większy krok i tyle.
Mimo wszystko zabawne jest jak ucieka z miejsca zbrodni z podkulonym ogonem i obserwuje mnie zza roga ściany jak sprzątam i wyzywając ją pod nosem a potem jak tylko skończę sprzątać wychodzi dumnie z wyprostowanym ogonem i patrzy mi prosto w oczy jakby sobie ze mnie kpiła „znowu wygrałam”.