Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Alija 13:54, 02 lis 2024

TAR napisał(a)

od gardla sie zaczelo w przyszlym roku planuje dokupic kilka iglakow, stanowczo mam za malo na rabatach

Tarcia, wykrakałaś , mam przymusowy odpoczynek od ogrodu, kuruję się jakoś. A z iglakami to dobry pomysł, robią robotę zimą, kiedy nie ma liści.
Rumianka 14:59, 02 lis 2024

Chciałam zacytować najpiękniejsze zdjęcie jesiennego przebarwienia ale nie zrobiłam tego, bo musiałabym cytować wszystkie bez wyjątku...Toż to prawdziwa uczta dla oczu...jak Ty masz tam pieknie, oczy mi latają po fotkach jak wściekłe...Cudnie. Pozdrawiam i zdrowia życzę...mnie wreszcie odpuściła choroba.
TAR 13:58, 04 lis 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ale cudne miejsce i zdjęcie Ogród w kolorach piękny Kuruj Się Kobieto.
teraz tez jest urokliwie nad bajorem, szkoda ze jak wychodze jest ciemno i wracam tez ciemno

Margo2 napisał(a)

Mam podobnie.
Tarcia, zachwycam się jesiennymi kolorami.
Ale faktycznie zimą fajnie popatrzeć na zielone igiełki

Brzozy juz prawie wszystkie liscie zgubily ale i dębiny przybyło za płotem. Golaski po wichurach.

Alija napisał(a)

Tarcia, wykrakałaś , mam przymusowy odpoczynek od ogrodu, kuruję się jakoś. A z iglakami to dobry pomysł, robią robotę zimą, kiedy nie ma liści.

Na gardlo zastosowalam syrop z kwiatow bzu i syrop z aronii, bo stracilam calkowicie głos. Ogolnie chorowanie jest be

Rumianka napisał(a)
Chciałam zacytować najpiękniejsze zdjęcie jesiennego przebarwienia ale nie zrobiłam tego, bo musiałabym cytować wszystkie bez wyjątku...Toż to prawdziwa uczta dla oczu...jak Ty masz tam pieknie, oczy mi latają po fotkach jak wściekłe...Cudnie. Pozdrawiam i zdrowia życzę...mnie wreszcie odpuściła choroba.

Ciagnie sie to przeziebienie jak flaki z olejem. Wciaz czuje zlogi na zatokach Byle do wiosny.
TAR 14:00, 04 lis 2024

Ostatnie kolorowe podrygi jesienne. Naprawde szukalam zeby cos pokazac fajnego. Wiec niektóre sie dubluja

TAR 14:01, 04 lis 2024

TAR 14:10, 04 lis 2024

TAR 14:13, 04 lis 2024

podrabiany Mercedes ma sie lepiej niz oryginał wyjatkowo dlugo liscie sa na krzaczku

a oryginal juz brązowy

Moj najulubieńszy klon palmowy, chyba to czuje bo przyrosty ma wielkie, zabrany z poprzedniego ogrodu ruszyl jak na dopalaczach

Zana 14:14, 04 lis 2024

Aniu, jakie cukiereczki kolorowe Milusiński przerwynik w pracy mi zrobiłaś
Aż mi się nie chce wracać weryfikacji umowy, brrr...
TAR 14:15, 04 lis 2024

TAR 14:17, 04 lis 2024